Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Τουρκίας, της Αυστρίας, της Αργεντινής και της Χιλής, αλλά και ο αγώνας Άρης - Ολυμπιακός. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Ανώτερη η Τραμπζονσπόρ

Ξεκινάμε με Τουρκία και τον αγώνα Αντάνασπορ - Τραμπζονσπόρ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των φιλοξενούμενων σε απόδοση 2.04 (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Τραμπζονσπόρ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μπορεί πολλοί να είχαν "ξεγραμμένη" την Αντάνασπορ, ωστόσο αυτή έκανε την έκπληξη, επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Γκεντσλερμπιρλίγκι και διατήρησε κάποιες από τις ελπίδες της - ελάχιστες είναι η αλήθεια, αν όχι μηδαμινές - για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Τραμπζονσπόρ, από την πλευρά της, υποτίμησε την Καϊσέρισπορ, κάτι το οποίο "πλήρωσε" ακριβά, χάνοντας με 2-3. Παραμένει, βέβαια, εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας, ενώ μακριά από το γήπεδό της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, καθώς στις δέκα τελευταίες "εξόδους " της μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η αγωνιστική ανωτερότητα της Τραμπζονσπόρ είναι δεδομένη, θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην 5η θέση και να πλησιάσει την 4η Γαλατασαράι. Θεωρούμε ότι θα κερδίσει σχετικά εύκολα, καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Με τα γκολ στο "NV ARENA"

Συνεχίζουμε με Αυστρία και την αναμέτρηση Σεντ Πόλτεν - Μάτερσμπουργκ, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85. Μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία δίνει η Σεντ Πόλτεν, η οποία φιγουράρει μόλις στο +1 από την τελευταία θέση. Προέρχεται από την ήττα με 3-2 από τη Στουρμ Γκρατς, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις μία φορά κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος κατόρθωσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη πλευρά, η Μάτερσμπουργκ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Σάλτσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, κάνοντας ένα ακόμη "βήμα" για την παραμονή της στην κατηγορία. Επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι δύο ομάδες είναι αξιόλογες επιθετικά, η άμυνα της Σεντ Πόλτεν "μπάζει" από παντού και θεωρούμε ότι θα σημειωθούν αρκετά τέρματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κερδίζει η Ολίμπο

Επόμενη στάση η Αργεντινή και το παιχνίδι Ολίμπο - Αλντοσίβι, όπου προτείνουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.05. Η Ολίμπο αντιμετώπισε την Άρσεναλ Σαραντί την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το παιχνίδι της δεν ολοκληρώθηκε, καθώς διακόπηκε στο ημίχρονο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία της Αργεντινής και σήμερα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. H Αλντοσίβι από την πλευρά της, προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες, στις πέντε από αυτές μάλιστα δεν κατάφερε καν να σκοράρει, και το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ουρακάν εντός έδρας αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Φράνκο από τον πάγκο της, με τoν Βάλτερ Περάσο (πρώην της Ολίμπο μεταξύ άλλων), να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δυσχερέστερη κατάσταση από την Αλντοσίβι, έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς και θεωρούμε ότι μπορούν να τους πάρουν, απέναντι σε μία αντίπαλο που, παρά την αλλαγή προπονητή, διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Δε χάνει η Ικίκε

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Χιλή και τον αγώνα Κατόλικα - Ικίκε, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 1.90. Κάτω του μετρίου η πορεία της Κατόλικα στο Κλαουσούρα, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Ουατσιπάτο, ενώ ακολουθεί το ματς με την Ατλέτικο Παραναένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Από την άλλη πλευρά, η Ικίκε την προηγούμενη αγωνιστική ήταν το θύμα μιας εκ των μεγαλύτερων εκπλήξεων του Κλαουσούρα, καθώς ηττήθηκε με 4-2 από την Αντοφαγάστα, βλέποντας τη διαφορά της από την κορυφή να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν απομείνει για την κατάκτηση του τίτλου και θεωρούμε ότι απέναντι στην απογοητευμένη Κατόλικα η Ικίκε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χαμηλό σκορ στο Αλεξάνδρειο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ, και το παιχνίδι Άρης - Ολυμπιακός, στο οποίο θα πάμε με το Under 142.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στη σειρά, επικρατώντας στο πρώτο ματς στην έδρα του πολύ εύκολα με 84-54. Σήμερα θα επιδιώξει να κάνει το 2-0 και για να το πετύχει αυτό, θα στηριχθεί για μία ακόμη φορά στην άμυνά του. Ο Άρης, από την πλευρά του, όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του παίζει καλύτερη άμυνα και το πιθανότερο είναι ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα στο ΣΕΦ. Άλλωστε, μόνο αν περιορίσει επιθετικά τον Ολυμπιακό θα έχει κάποιες ελπίδες να διεκδικήσει τη νίκη. Περιμένουμε και πάλι χαμηλό σκορ και θα πάμε με το Under 142.5 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.