Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μετά από μία πολύ έντονη Πέμπτη, οι ρυθμοί "πέφτουν" στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής. Ξεχωρίζει ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, ενώ θα μας απασχολήσουν δύο ακόμη παιχνίδια, από Ιρλανδία και Βραζιλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε όλους τους αγώνες της ημέρας στην κατηγορία "κουπόνι στοίχημα".

Το "σηκώνουν" οι Ισπανοί

Ξεκινάμε από τον τελικό του Euro U21, Γερμανία - Ισπανία. Τα "πάντσερ" ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση της διοργάνωσης με δύο νίκες απέναντι σε Τσεχία και Δανία, αμφότερες με 2-0. Την 3η αγωνιστική των ομίλων ηττήθηκαν 1-0 από την Ιταλία, παρόλα αυτά εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί όπου χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν την Αγγλία.  Οι Ίβηρες, από την πλευρά τους, στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο τουρνουά όχι μόνο παραμένουν αήττητοι, αλλά έχουν πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν 5-0 της ΠΓΔΜ, 3-1 της Πορτογαλίας, 1-0 της Σερβίας, ενώ στα ημιτελικά υπέταξαν την Ιταλία με 3-1. Η Ισπανία είναι η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης και θεωρούμε ότι θα το αποδείξει και σήμερα. Θα επιλέξουμε το "διπλό", σε απόδοση 1.92.

Νίκη για Σεντ Πάτρικς

Συνεχίζουμε με πρωτάθλημα Ιρλανδίας και τον αγώνα Σεντ Πάτρικς - Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ. Στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας φιγουράρουν οι δύο ομάδες, έχοντας μόλις έναν πόντο διαφορά. Η Σεντ Πάτρικς δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λίμερικ και στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχε συγκεντρώσει δύο βαθμούς. Αντίθετα, η Γκάλγουεϊ μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Χαρακτήρα "εξάποντου" έχει το σημερινό ματς, θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και θα πάμε με τον "άσσο" σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα η Κρισιούμα

Ολοκληρώνουμε με Β' Βραζιλίας και την αναμέτρηση Βίλα Νόβα - Κρισιμούμα. Επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική η Βίλα Νόβα, η οποία μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Γκοϊάς. Απέχει τέσσερις πόντους από την κορυφή και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ωστόσο το έργο της δεν είναι εύκολο. Η Κρισιούμα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κερδίσουν σήμερα και θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.