Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικές αναμετρήσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δεκατέσσερα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και δυο από το Γιουρόπα Λιγκ, και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα από αυτά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η mybet, ο οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Μεγάλο σκορ για ΤΣΣΚΑ και ΑΕΚ

Ξεκινάμε με την με την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Μετά και τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 2-0, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί για την πρόκριση αλλά και για τη νίκη σήμερα. Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στο ΟΑΚΑ, όμως το ότι έρχεται από δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, την έχει ανεβάσει περισσότερο ενόψει της συνέχειας. Η Ένωση δεν έχει πάρει ποτέ την πρόκριση, έχοντας ηττηθεί στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι της και βάση της εικόνας την περασμένη εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο να το κάνει σήμερα, αλλά όχι ακατόρρθωτο. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της, όμως αναμένεται να βγει μπροστά και να κυνηγήσει το γκολ που μπορεί να την βάλει και πάλι στο “κόλπο” της πρόκρισης, μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει παίκτες με εμπειρία, που είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τα όποια αμυντικά κενά παρουσιαστούν. Επιλογή μας το Over 2.5.

Παίρνει θετικό αποτέλεσμα η Αστάνα

Περνάμε στον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Αστάνα, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.12. Παίζοντας πολύ δυναμικά στο πρώτο παιχνίδι, η Αστάνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Σε πολύ καλή αγωνιστική ετοιμότητα οι Καζάκοι και άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση τους αυτή. Πλέον η Αστάνα είναι αήττητη εδώ και εννέα παιχνίδια (8-1-0), ενώ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις εφτά τελευταίες εξόδους της. Αντιθέτως, στις τάξεις της Λέγκια επικρατεί απογοήτευση, μετά και την ήττα σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς. Σε πολύ δυσχερή θέση πλέον, δεν δείχνει ικανή να κάνει την ανατροπή. Επιλογή μας είναι το Χ2, με την Αστάνα να είναι σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Με το Over 2.5 στην Ισλανδία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χαφναρφιόρντουρ – Μάριμπορ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.30. Τυχερή η Χαφναρφιόρντουρ στο πρώτο παιχνίδι, που κατάφερε να ηττηθεί μόλις με 1-0. Είχε δύσκολο έργο, έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλο της. Για να πανηγυρίσει πλέον την πρόκριση πρέπει να πάρει τη νίκη, οπότε θα παίξει επιθετικά από τα πρώτα λεπτά. Από την πλευρά της, η Μάριμπορ απέδειξε πως είναι πιο ποιοτική εντός αγωνιστικού χώρου, όμως παρότι είχε την ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, που υπέρηχε κατά κράτος, δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεα Είναι ικανή να κάνει και πάλι τη ζημιά στην αντίπαλο της, ούσα και ανεβασμένη ψυχολογικά με το 3×3 στο φετινό πρωτάθλημα. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5.

Σκοράρουν αμφότερες στην Λευκορωσία

Πάμε στο παιχνίδι που διεξάγεται στην Λευκορωσία, ανάμεσα σε Μπάτε Μπόρισοφ και Σλάβια Πράγας, όπου και επιλογή μας είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.20. Έχοντας επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Σλάβια γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι οι Τσέχοι, που δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για πάνω από 70 λεπτά και ενώ δημιούργησαν φάσεις και για ακόμη περισσότερα τέρματα, έμειναν στο 1-0. Πιο ευχαριστημένη σίγουρα η Μπάτε, καθώς το έργο της θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο δύσκολο απόψε. Έχει άλλωστε την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες ήττες και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, καθώς μετράει τέσσερις παρουσίες τα τελευταία έξι χρόνια στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Θα κυνηγήσει γκολ η Μπάτε, σκοράρει στα τελευταία εκτός η Σλάβια, οπότε και επιλογή μας είναι το G/G.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.