Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (09/08) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Σκωτίας, το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ρωσία και Ελβετία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας.

Over στη Σκωτία

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Νταντί – Νταντί Γιουνάιτεντ, για τους “16” στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, στο οποίο θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 στη Vistabet. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτές οι αναμετρήσεις και αμφότερες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Και οι δύο έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια τους , βρίσκουν τις λύσεις επιθετικά και περιμένουμε ένα καλό ματς ανάμεσά τους, με αρκετές ευκαιρίες. Σε ικανοποιητική απόδοση βρίσκουμε το Over και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Μπορεί η Γοδόι

Συνεχίζουμε με τον αγώνα ρεβάνς για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο – Γοδόι Κρουζ, στον οποίο θα πάμε με το ασιατικό χάντικαπ +1 γκολ της Γοδόι σε απόδοση 2.17 (+1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γοδόι ή ισοπαλίας. Αν η Γοδόι ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η Γκρέμιο κέρδισε 1-0 στο πρώτο ματς στην Αργεντινή και έχει αποκτήσει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, η Γοδόι παίζει σήμερα με την πλάτη στον στοίχο και θα τα δώσει όλα για να κάνει την ανατροπή. Το αν θα τα καταφέρει είναι άγνωστο, ωστόσο, πιστεύουμε ότι θα κατορθώσει τουλάχιστον να μην ηττηθεί και θα την πάρουμε με χάντικαπ.

Προβάδισμα η Λουγκάνο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Λωζάνη – Λουγκάνο, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Λωζάνη προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Γιουνγκ Μπόις, συνεχίζει να απογοητεύει καθώς παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει να κερδίσει σε οποιαδήποτε διοργάνωση από τον προηγούμενο Οκτώβριο! Η Λουγκάνο, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Ζυρίχη. Θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

“Ανοιχτό” ματς στη Ρωσία

Ολοκληρώνουμε με Ρωσία και τον αγώνα Ουράλ – Ζενίτ, στον οποίο θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Η Ζενίτ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στη φετινή σεζόν και έχει φροντίσει να καταστήσει από νωρίς σαφές ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί το μεγάλο της στόχο. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 5-1 επί της εν ενεργεία πρωταθλήτριας Σπαρτάκ Μόσχας, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, ενώ με το αποτέλεσμα αυτό έχει το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής της Ουράλ είναι ενθαρρυντικά, ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κράσνονταρ. Περιμένουμε αρκετά “ανοιχτό” ματς, θα επιλέξουμε το Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.