Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της ημέρας, με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να έχει “γεμίσει” για τα καλά. Τέσσερις είναι οι επιλογές που ξεχωρίσαμε και προέρχονται από τη Serie A, την ελληνική Superleague, την Bundesliga 2 και τη Segunda Division. Θα αναλύσουμε τα παιχνίδια λίγο παρακάτω, ωστόσο εσείς μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όποια πληροφορία ψάχνετε, όσον αφορά τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στη χώρα μας.

Ανοιχτό ακόμη ένα ματς της Μπενεβέντο

Για τη 2η αγωνιστική της Serie A η Μπενεβέντο υποδέχεται την Μπολόνια. Οι «νεοφώτιστοι» στην πρεμιέρα ηττήθηκαν 2-1 από τη Σαμπντόρια αφήνοντας καλά δείγματα, ενώ η Μπολόνια έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Τορίνο, με το παιχνίδι να είναι πολύ πιο “ανοιχτό” απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η μεταξύ τους κόντρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, “βλέπουμε” να σημειώνονται αρκετά τέρματα, έτσι θα πάμε με το Over σε απόδοση 2.20. Αξίζει να σημειώσουμε πως και στα δυο παιχνίδια της Μπενεβέντο που προηγήθηκαν της πρεμιέρας, σημειώθηκε Over 3,5.

Ισοπαλία στην ανάπαυλα στο Αγρίνιο

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Superleague, ήταν λιγότερο απειλητικοί απ' όσο θα έπρεπε ώστε να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και μοιραία έμειναν με άδεια χέρια. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του “πέταξε” δυο βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο μέχρι να “ρολάρει” και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξει και πάλι βαθμό ή βαθμούς. Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, περιμένουμε ένα “σφιχτό” ματς τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο, έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

Επιστρέφει στις νίκες η Σαν Πάουλι

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Β' Γερμανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαν Πάουλι και Χάιντενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει τρία εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής, καθώς μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, με την μοναδική επιτυχία να είναι το 0-1 στην έδρα της Μπόχουμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μετρούν μια νίκη και δυο ήττες, παρουσιάζονται πολύ χειρότεροι σε σχέση με πέρσι και βάση κάθε λογικής θα περάσουν ένα δύσκολο μεσημέρι στο “Millerntor-Stadion”.

Συνεχίζει με τρίποντο η Βαγιεκάνο

Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα της Β' Ισπανίας και την κόντρα μεταξύ Βαγιεκάνο και Νουμάνθια. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα επικρατώντας με 2-3 της Οβιέδο, κέρδισαν πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ και έδειξαν ένα καλό πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει σε καλά πράγματα τη φετινή σεζόν. Η Νουμάνθια από την άλλη, επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Ουέσκα, σε ένα ματς όπου είχε την υπεροχή αλλά όχι και τη φαντασία στην επίθεση ώστε να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Το έργο των φιλοξενούμενων στο “Vallecas” είναι εξαιρετικά δύσκολο και πιστεύουμε πως θα “λυγίσουν”. Κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.