Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε να μην ξαναπαίξει (προφανώς έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν) για το καλό του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει ενώπιον των συμπαικτών του, αλλά και του τεχνικού τιμ λόγω της… υποδοχής που επεφύλαξε ο κόσμος στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα. Η χαρά του για τη νίκη (2-1) επί της Ακριτικής ομάδας επισκιάστηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε τελευταία φορά ως βασικός πριν το πρόσφατο παιχνίδι σε αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου η ομάδα του έχασε με 3-0. Στη συνέχεια μπήκε στο «ψυγείο» από τον Άγγελο Αναστασιάδη και επέστρεψε στη δράση κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» τον είδαν από κοντά ξανά την περασμένη Κυριακή και έβγαλαν τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να μιλήσει χθες πριν την έναρξη της προπόνησης. «Ζήτω συγγνώμη για έπρεπε να σηκώσετε το βάρος των αποδοκιμασιών σε εμένα. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να το αντιμετωπίσω, όμως καταλαβαίνω ότι δημιουργείται μια κακή κατάσταση σε όλους σας. Σίγουρα άδικη για την ομάδα. Επειδή δεν θέλω να κάνω κακό σε εσάς και στην ομάδα, ίσως είναι καλύτερα να μην αγωνίζομαι, αν αυτό σας βοηθάει και εσάς σε αυτήν την ιδιόμορφη περίοδο», ανέφερε.

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης πήρε το μέρος του. «Σήμερα είσαι εσύ, παλιότερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι άλλος. Παραμένουμε μαζί και στα καλά και στα άσχημα», του απάντησε. Από την πλευρά του οι Κριστιάν Νομπόα, Ρικάρντο Κόστα άρχισαν το πικάρισμα προς τον Τζαβέλλα ώστε να ελαφρύνουν το κλίμα και να υποβαθμίσουν το θέμα.

Ασπίδα και από τον Γιώργο Γεωργιάδη: «Για μένα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα χρησιμοποιήσω όποιον θεωρώ ότι είναι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνουμε και δεν θα χρησιμοποιώ αυτόν για τον οποίον πιστεύω το αντίθετο. Μάθετε να μην ακούτε τα γιουχαρίσματα, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο έχοντας πολλά προβλήματα, για να σας στηρίξουν πραγματικά. Μην αγνοείται τη δική τους δύναμη. Μόνο με την απόδοση μας και τη δουλειά που κάνουμε θα τους αυξήσουμε. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και είναι στο χέρι μας. Όπως ως οργανισμός έχουμε ανάγκη τον κόσμο στα εύκολα και στα δύσκολα, έτσι και εσείς θα πρέπει να αγαπήσετε τον σύλλογο αυτό και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σηκώσουμε το βάρος Για να είστε εδώ σημαίνει ότι μπορείτε να το σηκώσετε».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο 42χρονος είπε στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, βγάλατε πολλά μέσα στο γήπεδο από αυτά που είχαμε δουλέψει τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωση μας ούτε σε μια προπόνηση. Πρεέπει να είστε στο 100% για να καλύψουμε έξυπνα το χαμένο έδαφος».

Πηγή:newsbeast.gr