Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σέντρα είχαμε την περασμένη Κυριακή στην κατηγορία της Γ' Εθνικής, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του.

Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Μια ακόμη αλλαγή που υπάρχει όμως, είναι πως η δυνατότητα στοιχηματισμού στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν πολύ δύσκολη τα προηγούμενα χρόνια, μιας και ελάχιστες εταιρίες είχαν τα παιχνίδια διαθέσιμα. Φέτος τη διαφορά κάνουν οι Goalbet, Novibet και Stoiximan, καθώς προσέφεραν σχεδόν όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας προς στοιχηματισμό, θέλοντας να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αυτήν την εβδομάδα, με τις τρεις αυτές εταιρίες να έχουν διαθέσιμα σχεδόν όλα τα παιχνίδια, ενώ είναι ανοιχτές και οι αγορές του Under/Over.

Στον πρώτο όμιλο έχουμε μάχη κορυφής ανάμεσα σε Απόλλων Παραλιμνίου και Καβάλα, για τον δεύτερο όμιλο ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ για τον έκτο όμιλο ο Εθνικός δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Ιωνικού. Αυτά μοιάζουν να είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια από το πρόγραμμα της εβδομάδας και οι αγορές που θα υπάρξουν πιθανόν να τραβήξουν αρκετά βλέμματα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικά από τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής.

https://www.betarades.gr/g-ethniki-oi-etereies-pou-prosferoun-stoiximatismo-sti-2i-agwnistiki/