Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς μετά από δύο περίπου εβδομάδες, στις οποίες μας απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Η προσοχή στρέφεται εκ νέου στα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (13/10) να προσφέρει ορισμένες ιδιαίτερα ελκυστικές ευκαιρίες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά για όλα τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα το live casino.

Δε χάνει η Φορτούνα

Ξεκινάμε με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Μάαστριχτ - Φορτούνα Σιτάρντ, στο πλαίσιο της Β' Ολλανδίας. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, με αρκετά μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο οποίο η Μάαστριχτ πηγαίνει "πληγωμένη" από τα τελευταία της αποτελέσματα, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα υπέστη ισάριθμες ήττες, δεχόμενη επτά τέρματα συνολικά. Η Φορτούνα, από την άλλη, πήρε λιγότερα από όσα άξιζε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Ναϊμέγκεν (ήττα 1-2), ενώ πριν από εκείνο το ματς "έτρεχε" σερί πέντε νικών και μίας ισοπαλίας. Πολύ καλύτερη η εικόνα που δείχνουν τελευταία οι φιλοξενούμενοι, έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Στηρίζουμε Ντούισμπουργκ

Συνεχίζουμε με Β' Γερμανίας και την αναμέτρηση Ντούισμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ, με την επιλογή μας να είναι το 1 ημίχρονο ή 1 τελικό σε απόδοση 1.95. Αρκετά πίσω στη βαθμολογία έχουν μείνει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν μόλις οκτώ πόντους μετά από εννέα αγωνιστικές, ενώ δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Δεν είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση στην Μπραουνσβάιγκ που έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, ενώ μακριά από το γήπεδό της σε πέντε ματς για το πρωτάθλημα έχει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Ντούισμπουργκ αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι είτε θα έχει το προβάδισμα στο ημίχρονο, είτε θα κερδίσει το ματς.

Μπορεί η Ουνιόν

Περνάμε στην Αργεντινή και το παιχνίδι Λανούς - Ουνιόν Σάντα Φε, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.91. Αμφότερες βρισκόταν σε καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Η Λανούς προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ η Ουνιόν Σάντε Φε "τρέχει" αήττητο σερί πέντε αγώνων στη Σουπερλίγκα, με απολογισμό τρία "τρίποντα" και δύο ισοπαλίες. Οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι, άλλωστε, στις τρεις πιο πρόσφατες "εξόδους" τους δεν έχουν ηττηθεί (1-2-0), θεωρούμε ότι απόψε μπορούν κάλλιστα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το Μπαρτσελόνα -4.5 σε απόδοση 1.85.  Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για την ισπανική λίγκα, θέλει σήμερα να πετύχει μία ακόμη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει τον ίδιο στόχο, την είσοδο στα πλέι οφ της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά το πέτυχε μπροστά σε άδειες κερκίδες και με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν σημαντικές απουσίες. Οι "πράσινοι" δυσκολεύονται παραδοσιακά στη Βαρκελώνη, οι "μπλαουγκράνα" δείχνουν πιο έτοιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.