Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

"Πλούσιο" το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου και θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία και Σκωτία, ενώ από το "μενού" δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επιλογές από το μπασκετικό πρόγραμμα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Pokerstars.

Προβάδισμα στην έδρα

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Ισπανίας και την αναμέτρηση Σεβίλλη - Θέλτα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι Σεβιγιάνοι διαθέτουν καλύτερο, αλλά και πιο σταθερό σύνολο από τη Θέλτα, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι είναι ανάξια εμπιστοσύνης, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στα συν για τους γηπεδούχους ότι ο προπονητής τους, Μπερίσο, γνωρίζει πολύ καλά την πρώην ομάδα του, η οποία δεν έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θα επιλέξουμε τον "άσσο" σε απόδοση 1.80.

Μπορεί το αποτέλεσμα η Κολωνία

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Μάιντζ - Κολωνία. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι γηπεδούχοι, στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν γευθεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης. Η Κολωνία, από την άλλη, έχει φτάσει σε οριακό σημείο, δεν έχει πανηγυρίσει "τρίποντο" μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές και το σημερινό ματς έχει για αυτή χαρακτήρα "τελικού". Θα τα δώσει όλα, επομένως, απέναντι σε μία αντίπαλο που την έχει κερδίσει και τις τρεις προηγούμενες φορές που την αντιμετώπισε. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Νίκη για Βίλεμ

Συνεχίζουμε με Α' Ολλανδίας και τον αγώνα Βίλεμ - Σπάρτα Ρότερνταμ. Η Βίλεμ είχε δύσκολο πρόγραμμα τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και δεν κατόρθώσε να ανταποκριθεί, χάνοντας τόσο από τον Άγιαξ (3-1 εντός), όσο και από την Αλκμάαρ (3-2 εκτός). Ωστόσο η παρουσία της πριν από τα δύο αυτά απαιτητικά ματς ήταν πολύ καλή, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε αντιπάλους της δυναμικότητας της Σπάρτα Ρότερνταμ. Η τελευταία, άλλωστε, χάνει σημαντική από τη δύναμή της όποτε απομακρύνεται από τη βάση της και φέτος δεν έχει "διπλό" σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-4). Θα πάμε με την έδρα και τον "άσσο" σε απόδοση 2.12.

Κερδίζει η Νοτς Κάουντι

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Αγγλία και τον αγώνα Νοτς Κάουντι - Τσέλτεναμ. Η Νοτς Κάουντι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Στίβενεϊτζ, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με έναν πόντο περισσότερο από τη 2η Άκρινγκτον. Η Τσέλτεναμ είναι αρκετά καλή το τελευταίο διάστημα, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο, στο γήπεδο της πρωτοπόρου της κατηγορίας. Στο 2.05 προσφέρεται ο "άσσος" και θα μπει στις επιλογές μας.

"Διπλό" για Αννάν

Ολοκληρώνουμε με Σκωτία και την αναμέτρηση Κάουντενμπιθ - Αννάν Αθλέτικ. Η Κάουντενμπιθ είναι σε τραγική κατάσταση, εδώ και 12 ματς δεν έχει πανηγυρίσει νίκη (0-1-11) και βρίσκεται, φυσιολογικά, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σήμερα θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον 44χρονο Γκάρι Μπόλαν, ωστόσο αντιμετωπίζει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει αξιόπιστη παρουσία μέχρι στιγμής, μετρώντας μία μόλις ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. Θα στηρίξουμε την Αννάν και θα πάμε με το "διπλό", σε απόδοση σε απόδοση 2.05.

Υψηλό σκορ στα Τρίκαλα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Τρίκαλα - Προμηθέας Πάτρας. Η ομάδα των Τρικάλων εμφανίζεται ιδιαίτερα επιθετική όταν αγωνίζεται στην έδρα της και εκεί έχει παρουσιάσει τα σκορ 87-78 με ΠΑΟΚ και 91-79 με Λαύριο. Ο Προμηθέας είναι σπουδαία επιθετική ομάδα, νίκησε 91-80 τη Λάρισα, 80-87 τον Πανιώνιο, 93-82 την Κύμη και 73-79 τον ΠΑΟΚ ενώ ηττήθηκε 96-64 στο ΟΑΚΑ από ΠΑΟ. Το ζεύγος βολεύει για την εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ, η επιλογή λοιπόν είναι το Over 156.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.