Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Από το 2011 και μετά το “τοπίο” στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος έχει αλλάξει αρκετά, με πολλές εταιρίες να χάνουν την άδεια λειτουργίας που είχαν κι άλλες να τη διατηρούν και να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες παίκτες.

Το στοίχημα μπορεί να αποτελεί την αγαπημένη ασχολία πολλών από εμάς, ωστόσο το συγκεκριμένο χόμπι πρέπει να αποτελεί τρόπο διασκέδασης κι όχι τρόπο... ζωής. Απατεί μελέτη και παρακολούθηση σε καθημερινή βάση, ωστόσο αυτά δεν είναι τα μοναδικά κριτήρια ώστε η ενασχόλησή μας με αυτό να γίνεται σωστά.

Το βασικότερο όλων είναι να επιλέξουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις τις οποίες επιθυμούμε και θα καλύπτουν τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε ενός ξεχωριστά. Φυσικά, η επιλογή μας πρέπει να βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ασφάλεια και την αξιοπιστία του κάθε παρόχου, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα με τις συναλλαγές μας, είτε πρόκειται για τις καταθέσεις μας, είτε πρόκειται για τις αναλήψεις μας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις λοιπόν, στην ελληνική αγορά, οι εταιρίες που έχουν νόμιμη άδεια και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας είναι 24. Αυτές πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία στους Έλληνες παίκτες. Η έμπειρη συντακτική ομάδα του Betarades.gr, η οποία μετράει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, εξέτασε μια προς μια όλες τους παρόχους στοιχήματος στο διαδίκτυο και κατέληξε στις καλύτερες εξ' αυτών, ώστε να διευκολύνει κατά πολύ την αναζήτηση των αναγνωστών του.

Αυτή η αξιολόγηση έγινε με γνώμονα μια σειρά από κριτήρια, όπως είναι η εξυπηρέτηση πελατών, οι αποδόσεις των εταιριών, η ταχύτητα στις συναλλαγές, το Live Betting και φυσικά τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται. Η μελέτη της συντακτικής ομάδας έγινε με απόλυτη προσοχή και μεθοδικότητα, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό οι χρήστες να γνωρίζουν πως τα συμπεράσματα που εξήχθησαν είναι σωστά τεκμηριωμένα κι όχι απόψεις διάσπαρτες μέσα στο αχανές τοπίο του ίντερνετ. Με μία επίσκεψη στο Betarades.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και επιλέξτε τον ιδανικό... προορισμό για εσάς. Τα αναλυτικά και υπερπλήρη reviews των εταιριών θα σας “λύσουν” τα χέρια και θα σας προσφέρουν στο “πιάτο” όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θέλετε.

Τέλος, δεν θα πρέπει να λησμονείτε ότι η ομάδα του Betarades.gr είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να επιλύσει κάθε απορία ή πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει με το στοιχηματικό λογαριασμό σας!