Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (01/02), έχουμε καταλήξει, ωστόσο, σε τρεις συνολικά αγώνες.

Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Βαλένθια για το Κύπελλο Ισπανίας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπακάμπι Τελ Αβίβ από την Euroleague! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Προβάδισμα η ΤΣΣΚΑ

Ξεκινάμε με Euroleague και την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης. Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να είναι το φαβορί για την 1η θέση και τη "βασίλισσα" να ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις θέσεις 3 έως 5. Στον αγώνα του πρώτου γύρου που διεξήχθη στην Ισπανία, η ΤΣΣΚΑ πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και ηττήθηκε με 82-69. Σήμερα είναι λογικό να θέλει να πάρει την εκδίκησή της για τη "βαριά" ήττα και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στην τελική επικράτηση, καθώς είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρά το παιχνίδι και δεν θα υποτιμήσει την αντίπαλό της. Με μεγάλη προσοχή θα προσεγγίσουν το ματς οι γηπεδούχοι, έχουν το πλεονέκτημα και θα πάμε με το ΤΣΣΚΑ -4.5 σε απόδοση 1.90 στην Bet365.

Εμπιστοσύνη στην Ζαλγκίρις

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ζαλγκίρις - Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Λιθουανοί βρίσκονται ακόμη μέσα στο "κόλπο" της διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, η οποία δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, παρουσιάζουν φέτος μία πολύ σοβαρή εικόνα και υποδέχονται την Μακάμπι, με την οποία έχουν μία νίκη διαφορά στη βαθμολογία. Οι Ισραηλινοί την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague ήταν εξαιρετικοί επιθετικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και κέρδισαν 111-102, ωστόσο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους δεν θα τους επιτρέψει σήμερα να κάνουν τα... ίδια, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα "σκληρό" σύνολο. Οι γηπεδούχοι είναι άξιοι εμπιστοσύνης φέτος, ιδιαίτερα στην έδρα τους, και η επιλογή μας θα είναι η Ζαλγκίρις -5.5, σε απόδοση 1.91.

"Αντέχει" στο ξεκίνημα η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά με Ισπανία και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια. Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς με αντίπαλο την Αλαβές στο "Καμπ Νου" την Κυριακή, ωστόσο κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν με 2-1. Πανηγύρισαν την 7η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης με απόσταση 11 βαθμών από την δεύτερη Ατλέτικο και έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο, γεγονός που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν με όλα τα "όπλα" τους και το Κύπελλο. Εντός έδρας, δε, είναι αήττητοι με 15 νίκες σε 16 ματς.

Η Βαλένθια, από την πλευρά της, γνώρισε στο "Μεστάγια" την ήττα με το "βαρύ" 1-4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο Σάββατο, ηττήθηκε για τρίτη διαδοχική φορά σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο φέτος έχει αποδείξει τη δυναμική της, τόσο γενικά, όσο και ειδικότερα στα μεγάλα ματς. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κατορθώσουν να αντέξουν τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο και θα πάμε με το Χ2 ημίχρονο σε απόδοση 2.65.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Περισσότερα...