Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στο Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται η προσοχή στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με τις ρεβάνς των ζευγαριών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη και Ρόμα – Σαχτάρ να έρχονται στο προσκήνιο.

Δράση υπάρχει επίσης στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας, σε Β’ Ιταλίας και Β’ Γαλλίας, όπως επίσης και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Καλύπτει το χάντικαπ η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη, στην οποία θα πάμε με τον άσσο με ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.09. (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Γιουνάιτεντ κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Ισπανία, όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν ανώτερη. Έβγαλε μερικές πολύ μεγάλες φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον εκπληκτικό Ντε Χέα, που κράτησε το «μηδέν». Τα δεδομένα διαφοροποιούνται απόψε, καθώς η Γιουνάιτεντ πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις που έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες, είναι σε καλή κατάσταση ερχόμενη από τρεις διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Η Σεβίλλη, απ’ την άλλη, έρχεται από εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Βαλένθια, εκτός έδρας φέτος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, θεωρούμε ότι δε θα αντέξει στην πίεση των Άγγλων.

Υψηλό σκορ στην Α’ Αγγλίας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπέρι – Πιτέρμπορο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.81. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Α’ Αγγλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Μπέρι καταλαμβάνει την τελευταία θέση της κατάταξης με 30 πόντους, βρίσκεται στο -9 απ’ τη γραμμή παραμονής, υποδέχεται την 7η Πιτέρμπορο, που μετρά 53 πόντους και δίνει μάχη για την παρουσία στα πλέι οφ ανόδου. Δε στέκεται καλά αμυντικά η Μπέρι, που δέχεται πολύ εύκολα γκολ, έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με την Όλνταμ, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο σερί εντός έδρας νίκες με Γουόλσολ (2-1) και Τσάλτον (4-1), πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Αναγκασμένη να πάρει ρίσκα είναι η Μπέρι, το ματς λογικά θα «ανοίξει» και περιμένουμε αρκετά τέρματα.

Το παίρνει εύκολα η Βάσκο

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Βάσκο Ντα Γκάμα – Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε, όπου επιλέγουμε τον άσσο με ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 2.13. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Η Βάσκο είναι σε καθεστώς προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Βραζιλίας τον Απρίλιο, έπαιξε δύο προκριματικούς γύρους για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, είχε 3/4 Over 2.5 και δύο πολύ άνετες νίκες επί των Κονσεπσιόν (0-4) και Βίλστερμαν (4-0). Στον αντίποδα, η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε επιστρέφει στο Κόπα Λιμπερταδόρες με πίστη ότι θα καταφέρει κάτι καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Παταγώδεις αποτυχίες οι τελευταίες συμμετοχές της στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, χαρακτηριστικό είναι ότι κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία 10 ματς της διοργάνωσης, έχει στην πλάτη της μερικές πολύ «βαριές» ήττες. Θα το πάρει εύκολα το ματς η Βάσκο και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Υψηλό σκορ για Παναθηναϊκό

Κλείνουμε με την Stoiximan.gr Basketleague και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κύμη, στην οποία θα πάμε με το Over 160.5 πόντους σε απόδοση 1.85. Δεδομένη η τεράστια διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, όπου θα κριθεί εν πολλοίς η θέση του στην τελική κατάταξη. Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ελεύθερο παιχνίδι και είναι απίθανο να ασχοληθεί με την άμυνα. Η Κύμη είναι ικανότατη επιθετικά, θα παίξει χωρίς σκοπιμότητες αφού γνωρίζουν όλοι το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αναμένεται γρήγορο και θεαματικό, η επιλογή είναι το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.