Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι περιλαμβάνει μόνο αγώνες δεύτερων κατηγοριών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θα μας απασχολήσει η Β’ Γαλλίας, δράση υπάρχει επίσης σε Β’ Ισπανίας, Β’ Ιταλίας και Β’ Γερμανίας, προτάσεις έχουμε από Αργεντινή και Βουλγαρία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Over 2.5 στο Μπρεστ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπρεστ – Νιμ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93 στην Winmasters. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική δυναμική. Η Νιμ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 55 πόντους και παλεύει για την απευθείας άνοδο, σήμερα χρειάζεται τη νίκη για να πάει στο +4 απ’ την τρίτη Αζαξιό. Έρχεται απ’ το σημαντικό εκτός έδρας 1-2 επί της Οσέρ, ήταν η τρίτη νίκη των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Στον αντίποδα, η Μπρεστ καταλαμβάνει την 9η θέση με 47 πόντους, βρίσκεται στο -7 απ’ την πρώτη τριάδα της κατάταξης, πρέπει να κάνει μερικές απρόσμενες νίκες αν θέλει να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν, κάποια στιγμή θα ρισκάρουν και περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Προβάδισμα στην Μπάνφιλντ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπάνφιλντ – Ουνιόν Σάντα Φε, στην οποία θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι ματς για την 20η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, με τις δύο ομάδες να «βράζουν το ίδιο καζάνι», καθώς παλεύουν για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η 8η Σάντα Φε μετράει 31 πόντους και θέλει να προλάβει το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, την ίδια στιγμή που η 17η Μπάνφιλντ των 25 πόντων προσπαθεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από νίκη, η μεν Μπάνφιλντ επικράτησε 0-2 εκτός έδρας της Χιμνάσια Λα Πλάτα, το δεύτερο σερί «τρίποντο» μετά το 1-0 επί της Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ η δε Σάντα Φε επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας 3-0 της Τεμπερλέι. Πολύ κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, δίνουμε προβάδισμα στην Μπάνφιλντ και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.

Άσσος για Σλάβια Σόφιας

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σλάβια Σόφιας – Πιρίν, με την επιλογή μας να είναι ο άσσος σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α’ Βουλγαρίας, τελευταία για την κανονική διάρκεια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι δεδομένη η θέση αμφοτέρων στα πλέι άουτ, αφού δεν προλαβαίνουν την πρώτη εξάδα της κατάταξης, εντούτοις σίγουρα θέλουν τη νίκη για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους. Η Σλάβια Σόφιας έρχεται από εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Ντουνάβ, ενώ η Πιρίν ηττήθηκε 1-2 απ’ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια στο «σπίτι» τους, την ώρα που η Πιρίν έχει μόλις μια νίκη στις 12 τελευταίες εξόδους της, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στις οκτώ πιο πρόσφατες. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και ο άσσος θα μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.