Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades Prognostika

Η αναμονή για το Μουντιάλ πλησιάζει στο τέλος της, μία ημέρα έχει απομείνει για την πρώτη σέντρα στην εναρκτήρια αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ρωσίας και την αντίστοιχη της Σαουηδικής Αραβίας. Μέχρι τότε θα πορευτούμε στοιχηματικά με τρεις προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Ιταλία, Βραζιλία και Λευκορωσία, ενώ μία ακόμη προκύπτει από τους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ιταλία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Κερδίζει η Παλέρμο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Παλέρμο – Φροζινόνε. Πρόκειται για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων, όποια ομάδα βγει νικήτρια από τη διαδικασία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην 1η κατηγορία. Στον προηγούμενο γύρο, η Παλέρμο απέκλεισε τη Βενέτσια, με ισοπαλία εκτός (1-1) και νίκη εντός έδρας (1-0), ενώ η Φροζινόνε πήρε την πρόκριση με δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 1-1, απέναντι στην Τσιταντέλα, καθώς είχε τερματίσει ψηλότερα από την αντίπαλό της στην κανονική διάρκεια. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, στα δύο ματς που έχουν δώσει φέτος κόντρα στην Φροζινόνε παραμένουν αήττητοι (1-0, 0-0) και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, ενόψει της ρεβάνς. Δίνουμε προβάδισμα στην Παλέρμο, στο 2.30 βρίσκουμε τον “άσσο” και θα μπει στις επιλογές μας.

Με τα γκολ στο Πόρτο Αλέγκρε

Συνεχίζουμε με Α’ Βραζιλίας και τον αγώνα Ιντερνασιονάλ – Βάσκο Ντα Γκάμα. Σε καλή κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι, στα επτά πιο πρόσφατα ματς τους διατηρούνται αήττητοι, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αντίθετα, η Βάσκο δεν έχει βρει σταθερότητα, έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε αυτό των αριθμό αγώνων έχει δεχθεί οκτώ τέρματα, ωστόσο επιθετικά βρίσκει λύσεις. Το Over είναι σύνηθες στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχει επιβεβαιωθεί τις 4/5 τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν, θεωρούμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.15.

Προβάδισμα η Ντιναμό Μινσκ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Λευκορωσία και την αναμέτρηση Ντιναμό Μπρεστ – Ντιναμό Μινσκ. Τρεις σερί ισοπαλίες μετρούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν πάρει μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν στη 2η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάτε Μπορίσοφ, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κατορθώσει να τους κερδίσει φέτος (7-2-1). Η Ντιναμό Μινσκ διαθέτει ανώτερο σύνολο, μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Μπρεστ και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. Η επιλογή μας, επομένως, είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ανταγωνιστική η Τρέντο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον πέμπτο αγώνα των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, Αρμάνι Μιλάνο – Τρέντο. Η σειρά είναι στο 2-2, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Η Αρμάνι πήρε τα δύο πρώτα ματς στην έδρα της (98-85, 90-80), στη συνέχεια η Τρέντο ισοφάρισε πετυχαίνοντας δύο νίκες μπροστά στο κοινό της (72-65, 77-74). Τα κατάφερε παίζοντας εξαιρετική άμυνα, θεωρούμε ότι σήμερα θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και θα καταφέρει, τουλάχιστον, να είναι ανταγωνιστική. Θα πάμε, επομένως, με το Τρέντο +7.5, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.