Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

URU FRA

Παρασκευή (06/07) σήμερα, το κουπόνι είναι μικρό, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Θα ασχοληθούμε με τα δυο μουντιαλικά παιχνίδια της ημέρας, ωστόσο πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ανώτερη και ποιοτικότερη η Γαλλία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Μουντιάλ, αυτό ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Γαλλία. Οι Ουρουγουανοί έχουν δείξει ένα πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής, καθώς μετρούν 4/4 νίκες στο τουρνουά, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Η Γαλλία από την πλευρά της πέρασε με άνεση ως πρώτη από τη φάση των ομίλων, στη συνέχεια επικράτησε με 4-3 της Αργεντινής, με τη νίκη να έρχεται πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να περάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής η Ουρουγουάη αντιμετώπιζε ομάδες στα μέτρα της, κόντρα στη Γαλλία πιθανόν να αγωνιστεί και χωρίς τον Καβάνι, έτσι το έργο της δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους “τρικολόρ”, επιλέγοντας το διπλό σε απόδοση 2.07.

Παραμένει σοβαρή η Βραζιλία

Συνεχίζουμε με το έτερο μουντιαλικό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Βραζιλία και Βέλγιο. Η “Σελεσάο” μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της, μπορεί να μην έχει τόση φαντασία στο παιχνίδι της όπως μπορεί να περιμέναμε, ωστόσο είναι άκρως σοβαρή και ουσιαστική, δείχνοντας παράλληλα και πολύ ισορροπημένη. Το Βέλγιο από την άλλη διαθέτει αστείρευτο ταλέντο, ωστόσο η φανέλα του δεν είναι “βαριά”, κι αυτό φάνηκε και κόντρα στην Ιαπωνία, από την οποία πέρασε με την ψυχή στο στόμα, επικρατώντας με 3-2 στις καθυστερήσεις. Θεωρούμε πως οι Βραζιλιάνοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2.20 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Ουρουγουάη – Γαλλία

Βραζιλία – Βέλγιο