Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades Prognostika

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (18/07) ο 1ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Παράλληλα, μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινά και πάλι απόψε, μετά από την διακοπή κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κύπελλου.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Tipbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Νίκη με Over για Ρόζενμποργκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρόζενμποργκ – Βάλουρ. Θύμα έκπληξης έπεσαν οι Νορβηγοί στο πρώτο παιχνίδι στην Ισλανδία. Μπορεί να είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και το “πλήρωσαν” στο 84’, όταν και δέχθηκαν γκολ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Πλέον, καλούνται να “βγάλουν” στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά τους και να αποδείξουν ότι δίκαια θεωρούνται το φαβορί για την πρόκριση. Αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ανώτερη ομάδα και θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βάλουρ. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Ανώτερη η Σερίφ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σερίφ Τιράσπολ – Τορπέντο Κουταΐσι. Η Σερίφ μπορεί να ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς στη Γεωργία, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1, παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 14’. Θέλει σήμερα να κάνει την ανατροπή, θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου στα επτά πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, ενώ στα πέντε από αυτά διατήρησε την εστία της ανέπαφη. Παρά τη νίκη της, η Τορπέντο είναι χειρότερη ομάδα από τους έμπειρους Μολδαβούς, οι οποίοι παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση. Η Σερίφ μπορεί να φτάσει στη νίκη, θα πάρουμε τον “άσσο” σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.10, καθώς θεωρούμε ότι δύσκολα το σκορ θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κερδίζει η Κορίνθιανς

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Κορίνθιανς – Μποταφόγκο, για την Α’ Βραζιλίας η οποία ξεκινά εκ νέου μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν έντονα με τις εμφανίσεις τους πριν τη διακοπή, ωστόσο μέχρι στιγμής εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά το γήπεδό τους, στο οποίο είναι αήττητοι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες σε έξι αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Μποταφόγκο μπορεί να “τρέχει” αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), ωστόσο χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής της όποτε αγωνίζεται μακριά από το κοινό της και στις έξι φετινές της “εξόδους” έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο”. Ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα εντός έδρας η Κορίνθιανς, έχει το προβάδισμα σήμερα και θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.