Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

NEWC CHELS 2 595x340

Κυριακή (26/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς πλέον έχουν ξεκινήσει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές από Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε καθημερινά ανανεωμένα κι έγκυρα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα αθλήματα.

Ακόμη ένα Over για την Τσέλσι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Τσέλσι. Οι “καρακάξες” μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι στιγμής, στο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσαν ηττήθηκαν με 1-2 από την Τότεναμ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από πολύ νωρίς, κι έδειξαν πολλές αμυντικές αδυναμίες που δύσκολα θα καλυφθούν κόντρα σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι. Οι “μπλε” από την πλευρά τους μετρούν 2/2 νίκες κόντρα σε Χάντερσφιλντ (0-3) και Άρσεναλ (3-2), δείχνουν “καυτοί” μεσοεπιθετικά και κόντρα στη Νιουκάστλ δεν αναμένεται να πατήσουν... φρένο. Πιστεύουμε πως θα δούμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ, επομένως θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Φούλαμ

Παραμένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ για την αναμέτρηση Φούλαμ – Μπέρνλι. Η Φούλαμ μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μετά το πέρας των δυο πρώτων αγωνιστικών, ωστόσο στην εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (0-2) αδικείται πολύ από το αποτέλεσμα, ενώ κόντρα στην Τότεναμ (έχασε 3-1), κρατούσε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι και το 74', με την παρουσία της να είναι και πάλι ενθαρρυντική. Η Μπέρνλι από την πλευρά της μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα, παρουσιάζει πολύ κακό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ κουβαλάει και κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου και πάλι απογοήτευσε. Η Φούλαμ έχει “χρυσή” ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Έτσι, θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.02.

Ξεκίνημα με το “δεξί” για τον Πανιώνιο

Περνάμε στην ελληνική Superleague και την κόντρα του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι σαφώς ανώτεροι από τους Κρητικούς, διαθέτουν πολύ περισσότερη ποιότητα αλλά και εμπειρία, ενώ η έδρα τους αποτελούσε πάντοτε και το δυνατό τους “όπλο”. Μια πρεμιέρα πάντοτε μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ωστόσο πιστεύουμε πως αν ο Πανιώνιος παρουσιαστεί σοβαρός και ουσιαστικός, θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του νεοφώτιστου, ΟΦΗ. Ο άσσος σε απόδοση 2.02 μας ικανοποιεί και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Παίρνει το τρίποντο η Τζένοα

Ολοκληρώνουμε με Serie A και την αναμέτρηση Τζένοα – Έμπολι. Η Τζένοα ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν αναβλήθηκε με απόφαση της Ομοσπονδίας, μετά την πτώση γέφυρας στη Γένοβα, συμβάν που άφησε πίσω του 48 νεκρούς. Η Έμπολι από την πλευρά της ξεκίνησε ιδανικά επικρατώντας με 2-0 της Κάλιαρι, ωστόσο είναι “καθαρά” ομάδα έδρας και μακριά από αυτήν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Πιστεύουμε πως η Τζένοα έχει και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να ξεκινήσει νικηφόρα, ο άσσος σε απόδοση 2.05 μας καλύπτει απόλυτα και θα τον “τιμήσουμε”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω την εκπομπή του Betarades.gr για την πρεμιέρα της Σούπερλιγκ.