Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades Prognostika

Παρασκευή (28/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα εμπεριέχει πολλές αναμετρήσεις που χρήζουν την προσοχή μας και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε “ζέσταμα” εν όψει ενός “καυτού” Σαββατοκύριακου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν σπουδαία ντέρμπι ανά την Ευρώπη. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Προβάδισμα νίκης η Μπρίστολ Σίτι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την αγγλική Τσάμπιονσιπ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρίστολ Σίτι και Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 14 βαθμούς όντας στο -4 από την κορυφή, μετρούν τρεις νίκες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ήρθαν στα δυο πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν και κόντρα στην Άστον Βίλα θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Οι “χωριάτες” από την πλευρά τους μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές υποχρεώσεις τους, ωστόσο στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρούν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, δείχνοντας πως έχουν χάσει τα πατήματά τους. Μακριά από την έδρα τους παραδοσιακά συναντούν προβλήματα, δέχονται εύκολα το γκολ και πιστεύουμε πως δύσκολα θα καλύψουν τα κενά που παρουσιάζουν στη σημερινή πολύ δύσκολη αποστολή που έχουν. Θεωρούμε πως η Μπρίστολ έχει προβάδισμα νίκης, ωστόσο ο άσσος εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Έτσι, θα προτιμήσουμε το 1DNB σε απόδοση 1.83, ώστε να πάρουμε με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Σε καλύτερη κατάσταση η Ος

Συνεχίζουμε με Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Τέλσταρ – Ος. Η Τέλσταρ βρίσκεται στη 14η θέση με έξι βαθμούς μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών, προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο παρουσιάζοντας τρωτές αδυναμίες ιδίως στα μετόπισθεν (έχει δεχτεί 10 τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων) και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δείχνει να είναι σε θέση να αντιδράσει. Η Ος από την άλλη, είναι στην 7η θέση με 11 βαθμούς όντας στο -4 από την κορυφή, έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων αήττητη μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, δείχνοντας πολύ πιο ισορροπημένη σε όλους τους τομείς από τη σημερινή αντίπαλό της. Μομέντουμ, ψυχολογία και περισσότερη ποιότητα, μας οδηγούν στην επιλογή του 2DNB σε απόδοση 2.20, ένα σημείο που έχει μεγάλη αξία βάσει τις εικόνας των δυο ομάδων.

Με τα γκολ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με Β' Γερμανίας και την κόντρα της Κίελ με την Ντάρμσταντ. Αμφότερες βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα έχοντας εννιά και δέκα βαθμούς αντίστοιχα, η εικόνα τους είναι αρκετά κοντά καθώς και οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε αλλαγή “ταχύτητας” κι αγωνιστικής συμπεριφοράς. “Βλέπουμε” ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα, επομένως θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!