Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

aek benfica

Επιστροφή στη δράση σήμερα στο ευρωπαϊκό κουπόνι, με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ να πηγαίνει στη σέντρα. Τα βλέμματα επικεντρώνονται στην προσπάθεια της ΑΕΚ εναντίον της Μπενφίκα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Βαλένθια.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του εύχρηστου και γρήγορου livescore που θα βρείτε στην κορυφαία ενημερωτική ιστοσελίδα για το στοίχημα.

Σκοράρουν αμφότερες

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Μπενφίκα. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα, όπου δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ. Αντιπροσωπευτικό το τελικό 3-0 για την «ένωση», η οποία συνέχισε με νέα ήττα, το 2-0 εκτός έδρας απ’ τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έβγαλε αντίδραση το Σάββατο με το εκτός έδρας 0-3 επί του ΟΦΗ. Ήταν καταφανώς ανώτερη απ’ τον αντίπαλο, βρήκε δύο γκολ μέχρι το 32’, έπαιζε με παίκτη παραπάνω απ’ το 30’, όλα κύλησαν εύκολα και άνετα. Αυτό που χάλασε το κλίμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Λόπεζ (ρήξη χιαστών), ο οποίος μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Στους 12 πόντους η ΑΕΚ, είναι στο -1 απ’ τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Σήμερα δε θα έχει ξανά στη διάθεση της τον Λιβάγια (τιμωρημένος), όμως επιστρέφει ο Οικονόμου, ο οποίος πήρε ανάσες το Σάββατο.

Στον αντίποδα, η Μπενφίκα έρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με την Τσάβες, σε ματς όπου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να αντέξει μέχρι το φινάλε. Η γκέλα της κόστισε την παρουσία στην κορυφή, καθώς πλέον είναι τρίτη με 14 πόντους, στο -2 απ’ την Μπράγκα και στο -1 απ’ την Πόρτο, την οποία υποδέχεται την Κυριακή. Οι Πορτογάλοι έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-4 στην Τούμπα) στα πλέι οφ, είναι μια ομάδα υψηλότατου επιπέδου, δεν κατάφεραν όμως να αποφύγουν την ήττα στην εντός έδρας πρεμιέρα με την Μπάγερν (0-2). Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Λυών

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λυών – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δύο εβδομάδες μετά το έπος στο Μάντσεστερ (1-2 επί της Σίτι), η Λυών υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και θέλει να κάνει το 2Χ2, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει άλμα πρόκρισης. Έκανε φοβερή εμφάνιση στην Αγγλία, πήρε μια νίκη που ουδείς περίμενε, ακολούθησαν άλλες δύο εμφατικές νίκες επί των Μαρσέιγ (4-2) και Ντιζόν (0-3), ωστόσο το Σάββατο «σκάλωσε» στο εντός έδρας 1-1 με τη Ναντ. Απέναντι της έχει μια ποιοτική ομάδα, η οποία όμως έκανε γκέλα στην πρεμιέρα, καθότι έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη Χόφενχαϊμ. Η Σαχτάρ δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας στην Ευρώπη, κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία 9 εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-1-7), σκόραρε μόλις 3 γκολ. Θεωρούμε ότι η Λυών έχει προβάδισμα, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85.

Υψηλό σκορ στο «Ολντ Τράφορντ»

Πάμε στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια. Με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι υπό τρομακτική πίεση και να απειλείται με απόλυση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Βαλένθια. Ο Πορτογάλος είναι αντιμέτωπος με αδυσώπητη κριτική, αφού οι «μπέμπηδες» πραγματοποιούν μια απ’ τις χειρότερες εκκινήσεις της ιστορίας τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ταλανίζονται από εσωτερικά ζητήματα και αρκετή σπέκουλα. Μετά το 1-1 κόντρα στη Γουλβς και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ απ’ την Ντέρμπι, το Σάββατο ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-1 απ’ τη Γουέστ Χαμ! Απ’ την άλλη, η Βαλένθια ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Γιουβέντους, το Σάββατο πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν με 0-1 επί της Σοσιεδάδ εκτός έδρας, σήμερα έχει καλή ψυχολογία και αντιλαμβάνεται ότι έχει ευκαιρία για να κάνει τη ζημιά. Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ με εκτός έδρας 0-3 επί της Γιουνγκ Μπόις, ενώ η Βαλένθια ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας απ’ τη Γιουβέντους. Η άμυνα της ManU δεν είναι πειστική, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90.

Συνδυαστική επιλογή για Μαν. Σίτι

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι. Οι Γερμανοί κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση και έδειξαν να ανταποκρίνονται στην πρεμιέρα, πήραν εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μια πιο έμπειρη και θεωρητικά πιο ποιοτική ομάδα. Έρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στη Λειψία το Σάββατο, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-3 επί του Αννόβερου. Όσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε γκέλα ολκής στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 κόντρα στη Λυών και πλέον περιθώρια νέου λάθους δεν υφίστανται. Αντέδρασε με τρεις σερί νίκες κόντρα σε Κάρντιφ (0-5), Όξφορντ (0-3 για Λιγκ Καπ) και Μπράιτον (2-0), σήμερα θέλει να κερδίσει χωρίς περιπέτειες, έτσι να στραφεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ. Θεωρούμε ότι η Σίτι θα πάρει μια νίκη με φυσιολογικό σκορ, επιλέγουμε το διπλό σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο του Betarades.gr για το ΑΕΚ – Μπενφίκα