Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Παρασκευή σήμερα (14/12) και μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η δράση επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα. Στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν σήμερα από το ντέρμπι της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με τη Ντεν Μπος για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, όπως και από την πρώτη της Δανίας. Απόψε, υπάρχουν αγώνες και για την Ευρωλίγκα, με το Μπάγερν – Ζαλγκίρις να είναι αυτό που μας απασχολεί.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Tipbet. Ήρθε η ώρα λοιπόν για τα προγνωστικά μας.

Δεν φεύγει με «άδεια χέρια» η Ντεν Μπος

Η δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας μπαίνει στην 18η αγωνιστική της και σε αυτό το πλαίσιο θα διξεαχθεί σήμερα το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς και στη Ντεν Μπος. Οι γηπεδούχοι είναι στη δεύτερη θέση με 35 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να είναι πρωτοπόροι, μόλις έναν πόντο πάνω! Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς προέρχεται από νίκη επί της Χέλμοντ, αλλά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τελευταία, αφού μετρούσε δύο διαδοχικές ήττες. Σήμερα, θα της λείψει ο αμυντικός Μποζ, που είναι σημαντικός παίκτης. Από την άλλη, η Ντεν Μπος είναι αήττητη εδώ και έντεκα αγώνες και φιλοδοξεί να αποδείξει και στο ντέρμπι ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Τα πάει εξαιρετικά εκτός έδρας με ρεκόρ 6-1-1, και μάλλον δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι τόσο υψηλές αποδόσεις στα υπέρ της αποτελέσματα. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 3-2 τη Ναϊμέγκεν και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δίκαια αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στα υψηλά στρώματα του πρωταθλήματος, αφού έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι πολύ αποτελεσματικές. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές, και αναμένεται μεγάλη «μάχη» σήμερα. Η Ντεν Μπος έχει δείξει ότι αντέχει στα δύσκολα και τα βγάζει πέρα. Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει και σήμερα, και να φύγει αλώβητη από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Για το λόγο αυτό, θα εκμεταλλευτούμε την υποτίμησή της από τους bookmakers, και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.88.

Παίρνει αποτέλεσμα η Άαλμποργκ

Δράση υπάρχει σήμερα και στο πρωτάθλημα της Δανίας, όπου η Οντένσε φιλοξενεί την Άαλμποργκ. Πρόκειται για δύο ομάδες που παλεύουν για τα πλέι-οφς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, με την Οντένσε να είναι ήδη εντός των προνομιούχων θέσεων, και την Άαλμποργκ να βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι αποδίδουν πολύ καλύτερα εκτός έδρας. Ενδεικτικά, μακριά παό το «σπίτι» τους έχουν συγκεντρώσει τους 17 από τους 25 βαθμούς τους, και έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά σε δέκα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη βαριά ήττα από τη Μίντιλαντ, έχουν καίριες απουσίες και μοιάζουν ντεφορμαρισμένοι. Η Άαλμποργκ είναι αυτή που «κάιγεται» περισσότερο για βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα απόψε, αφού παίζει και με μια άμεση ανταγωνίστρια. Επιπλέον, καίριοι παίκτες της Οντένσε ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση. Πάντως, αυτό που κρατάμε μέχρι στιγμής είναι η εικόνα της Άαλμποργκ στα εκτός έδρας παιχνίδια της, και το γεγονός ότι σε αυτά δεν χάνει με... τίποτα. Το σχέδιο της πετυχαίνει σχεδόν πάντα, και σήμερα θα είναι ακόμα πιο προσεκτική καθώς το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο από άποψη βαθμολογίας. Έτσι, θα στηρίξουμε την Άαλμποργκ και θα ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.95.

Μπορεί τη νίκη η Μπάγερν

Η 12η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε, και βρίσκει την Μπάγερν να κοντράρεται στο Μόναχο με τη Ζαλγκίρις. Οι Γερμανοί τα πάνε περίφημα στη διοργάνωση, και με ρεκόρ 5-6 ισοβαθμούν με τους σημερινούς τους αντιπάλους. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μπάγερν κέρδισε την Κίμκι και κάνει όνειρα για συμμετοχή στα πλέι-οφς, αφού βλέπει ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για αυτά δεν είναι μεγάλες. Βέβαια, σε φόρμα είναι και η Ζαλγκίρις, μετά από δύο σερί νίκες, και η τελευταία απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, οι ξαφνικές απουσίες των Γουόλτερς και Καβαλιάουσκας ανησυχούν τον Γιασικεβίτσιους, που δεν έχει βαθύ ρόστερ να διαχειριστεί. Να θυμίσουμε, ότι η Μπάγερν στην έδρα της έχει κερδίσει ήδη τον Παναθηναϊκό, και μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτόν τον παράγοντα για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η γερμανική ομάδα, και όποιος την υποτιμάει την... πατάει. Απόψε, έχει την ευκαιρία να περάσει πάνω από μία βασική αντίπαλό της για την οκτάδα, και οφείλει να τη νικήσει αν θέλει να λέει ότι στοχεύει όντως στα πλέι-οφς. Ειδικά με τις τελευταίες απουσίες της Ζαλγκίρις, το «πρέπει» είναι ακόμα πιο μεγάλο. Θεωρούμε ότι οι «Βαυαροί» θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι με τη σκληράδα στην άμυνα που δείχνουν στα πιο πρόσφατα παιχνιδια τους. Είναι λογικό η Μπάγερν να προσφέρεται σε τιμές φαβορί, και θα την ακολουθήσουμε. Επιλογή μας, το Μπάγερν -2.5 που το βρίσκουμε στο 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.