Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Για μία ακόμη ημέρα το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, με παιχνίδια κυπέλλου και εμβόλιμες αγωνιστικές ανά την Ευρώπη. Τρία παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα (19/12), από Α' Γερμανίας και Λιγκ Καπ Γαλλίας, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Euroleague.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων, να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλα τα παιχνίδια live casino καθώς και να για όλες τις πλατφόρμες με πραγματικούς dealers που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η Σάλκε

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Σάλκε - Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες αποτελούν από τις δυσάρεστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν και φιγουράρουν κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Οι "βασιλικοί μπλε" ό,τι καλό έχουν πετύχει μέχρι στιγμής, το οφείλουν στην έδρα τους, εκεί όπου έχουν πανηγυρίσει τις τρεις από της τέσσερις νίκες τους έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι "ασπιρίνες", από την πλευρά τους, είναι ιδιαίτερα ασταθείς, ειδικά μακριά από τη "βάση" τους παρουσιάζουν σημαντικές αδυναμίες και είναι χαρακτηριστικό ότι στις τρεις πιο πρόσφατες "εξόδους" τους, έχουν πάρει βαθμό μόνο στη Νυρεμβέργη, χάνοντας από Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 3-0 και 2-1 αντίστοιχα. Θεωρούμε ότι η Σάλκε έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την καλή της έδρα, βρίσκουμε τον "άσσο" στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.55 και αξίζει να πάρουμε το ρίσκο στηρίζοντας τους γηπεδούχους.

Ευκαιρία για Μονακό

Περνάμε στη Γαλλία και την αναμέτρηση Μονακό - Λοριάν, η οποία είναι νοκ άουτ και διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Λιγκ Καπ. Η Μονακό αδυνατεί να βρει τα πατήματά της, είναι προτελευταία στη βαθμολογία του Σαμπιονά, στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει παηγυρίσει μόλις δύο νίκες. Ωστόσο, σήμερα, έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς υποδέχεται μία ομάδα η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα και δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. Η νίκη των Μονεγάσκων προσφέρεται αρκετά υψηλά για τα δεδομένα του αγώνα, στο 1.86 πιο συγκεκριμένα, και αξίζει να ασχοληθούμε με τον "άσσο".

Προβάδισμα η Μακάμπι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με Euroleague και την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ - Κίμκι Μόσχας, στην οποία τίθενται αντιμέτωποι δύο Έλληνες προπονητές, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η Μακάμπι παίζει μπροστά στο κοινό της και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει βαθμολογική ώθηση. Διαθέτει περίσσιο επιθετικό ταλέντο, ενώ έχει βελτιωθεί αμυντικά, με τους παίκτες να προσαρμόζονται στη φιλοσοφία του Σφαιρόπουλου. Από την άλλη πλευρά, η Κίμκι έχει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του Σβεντ και του Γκιλ, οι Ισραηλινοί έχουν το προβάδισμα και μπορούν να επιβεβαιώσουν το χάντικαπ των 7.5 με το οποίο προσφέρονται. Θα πάμε, επομένως, με το Μακάμπι -7.5, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!