Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το κουπόνι του ποδοσφαίρου, μετά από καιρό, προσφέρει σήμερα (05/01) περισσότερες επιλογές, αφού περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις. Η δράση εστιάζει στην Αγγλία, ενώ ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε και στη Σκωτία. Κρίσιμα ματς υπάρχουν και στο μπάσκετ, με το Κολοσσός – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει και στοιχηματικά.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πάμε στοίχημα, και κάθε πτυχή αυτού. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκληρό «καρύδι» η Πιτέρμπορο

Τη... διαφορά στο σημερινό κουπόνι κάνει το FA Cup, με πολλά και ωραία παιχνίδια. Είναι ο τρίτος γύρος της διοργάνωσης, με τα ματς να είναι νοκ – άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Πιτέρμπορο. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ και τους φιλοξενούμενους στη League One. Αμφότερες οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, και δεν έχουν με μεγάλη συχνότητα θετικά αποτελέσματα τελευταία. Η Μίντλεσμπρο μάλιστα, δίνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα και πιθανόν να αγωνιστεί με πολλές αλλαγές. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Πιτέρμπορο, που θέλει να βρει «γιατρειά» στο FA Cup, για τη μέτρια πορεία της στη σεζόν. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, και δεν υπάρχει φαβορί στην ουσία. Και οι δύο αντίπαλοι παίζουν κλειστά, και το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Τα πάνε καλά αμυντικά, αλλά δυσκολεύονται στη δημιουργία. Θεωρούμε ότι η Πιτέρμπορο δεν θα λυγίσει εύκολα, αν λυγίσει, και θα δυσκολέψει πολύ τη Μίντλεσμπρο που δεν είναι στα καλύτερά της. Έτσι, πάμε με το Πιτέρμπορο +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ήττας της Πιτέρμπορο με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.92.

Για το «μπαμ» η Φόρφαρ

Πάμε τώρα στη Σκωτία, και συγκεκριμένα στην πρώτη κατηγορία. Εκεί, για την 20η αγωνιστική, η Νταμπάρτον φιλοξενεί την Φόρφαρ. Η Νταμπάρτον ξεκίνησε με στόχο την τετράδα, αλλά δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της, και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Η άμυνά της είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία και την πληγώνει διαρκώς. Εκεί λοιπόν, θα κοιτάξει να χτυπήσει η Φόρφαρ, που παλεύει για τα πλέι-οφ ανόδου. Είναι εντός αυτών, τη δεδομένη χρονική στιγμή, και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις επιτυχίες, με το 2-0 επί της Μπρέχιν, και μπήκε πάλι στο σωστό δρόμο. Μία νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα ήταν χρυσάφι για τη Φόρφαρ, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην τετράδα. Είναι φανερά σε καλύτερη φόρμα από την Νταμπάρτον, την οποία μάλιστα έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος, σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχτεί γκολ! Μάλλον το σετ των αποδόσεων αδικεί τους φιλοξενούμενους, και εμείς θα τους στηρίξουμε. Επιλέγουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.40.

«Καίγεται» για τη νίκη ο Κολοσσός

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και δη της ελληνικής Basket League. Το πρωτάθλημά μας έφτασε στην 12η αγωνιστική του, και βρίσκει τον Κολοσσό Ρόδου να κοντράρεται εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Οι νησιώτες παρουσιάζουν εμφανή σημάδια βελτίωσης με τον Φλεβαράκη στον πάγκο. Κατάφεραν να κερδίσουν το Ρέθυμνο, ενώ λίγο έλειψε να κάνουν την έκπληξη μέσα στο Περιστέρι. Σήμερα, θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Εξάλλου, η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι άσχημη, με τα οικονομικά προβλήματα να ταλαιπωρούν την ομάδα και να ανησυχούν τους παίκτες. Ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί χωρίς τον Μορέιρα, που αποχώρησε, και γενικά το κλίμα είναι τεταμένο. Αυτές οι συγκυρίες παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που θα αγωνιστούν με μεγάλο πάθος. Είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να ξεχάσει τα μεγάλα προβλήματά του και να παίξει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Οι συνθήκες ευνοούν τον Κολοσσό, που έχει τα φόντα να κοντράρει τον ανώτερο ΠΑΟΚ και ακόμη και να πάρει τη νίκη. Για το λόγο αυτό, καταλήγουμε στο Κολοσσός +2.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!