Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, και μια «καυτή» Δευτέρα, η δράση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη είναι σήμερα (15/01) μειωμένη. Το ενδιαφέρον βρίσκεται κυρίως στα κύπελλα των χωρών, όπως της Αγγλίας και της Πορτογαλίας. Εκτός αυτών, παιχνίδια υπάρχουν και στο μπάσκετ, με το Eurocup να βγάζει επιλογή.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα ζωντανά καζίνο στο ίντερνετ.

Ας δούμε τώρα τις προβλέψεις μας.

Η πρόκριση κρίνεται στα... σημεία

Για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, η Λούτον υποδέχεται σήμερα τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Το πρώτο παιχνίδι, έληξε ισόπαλο 0-0, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να είναι ανοιχτοί. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει τον τρόπο να μην χάνουν με... τίποτα, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παραμένουν αήττητοι στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους για όλες τις διοργανώσεις. Η Σέφιλντ από την άλλη, είναι και αυτή δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ωστόσο επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα με το 3-0 από τη Χαλ για το πρωτάθλημα. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι συμμετέχουν σε κλειστά παιχνίδια, που κρίνονται οριακά. Το Under 2.5 μάλιστα, επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσε η κάθε μία. Απόψε, παίζεται η πρόκριση στην επόμενη φάση και τόσο η Λούτον, όσο και η Σέφιλντ θέλουν πολύ να περάσουν. Αναμένεται λοιπόν, να είναι εξίσου προσεκτικές, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Θα διαφυλάξουν πρώτα τα μετόπισθεν, και μετά θα κυνηγήσουν τα γκολ για τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι τους δύο αντιπάλους χωρίζει μια κατηγορία, οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες. Θεωρούμε ότι ο νικητής θα κριθεί στο... νήμα, και η αναμέτρηση θα είναι χαμηλού ρυθμού. Τα γκολ λείπουν από τα ματς της Λούτον και της Σέφιλντ, και πιστεύουμε ότι θα λείψουν και σήμερα. Πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.05.

Πολλά γκολ στην Πορτογαλία

Συνεχίζουμε με κύπελλο, αλλά αυτή τη φορά της Πορτογαλίας. Η διοργάνωση έχει φτάσει στα προημιτελικά και απόψε η Άβες φιλοξενεί την Μπράγκα. Το ματς είναι μονό, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Η Άβες είναι η μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής, και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η άμυνα της είναι αυτή που την πληγώνει, καθώς έχει το χειρότερο παθητικό την κατηγορία. Παρόλα αυτά, δείχνει ανεβασμένη και προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της, παίζοντας σχετικά καλά επιθετικά. Απεναντίας, η Μπράγκα πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν. Είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και απέχει έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Πόρτο. Ιδιαίτερα σοβαρή ομάδα, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και βρίσκει τον τρόπο να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες. Αμφότερες οι ομάδες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο πρωτάθλημα, και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν με αλλαγές σήμερα. Γενικά, αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς, καθώς και η Άβες, και η Μπράγκα, θα διεκδικήσουν την πρόκριση και θα αναγκαστούν να επιτεθούν. Η βελτίωση της Άβες στη δημιουργία, το τελευταίο διάστημα, η κακή αμυντική της λειτουργία και η ούτως ή άλλως ποιοτική επιθετική γραμμή της Μπράγκα, προμηνύουν μια ωραία αναμέτρηση. Είναι δύσκολο σε τέτοια ματς να προβλέψει κανείς τον νικητή, αφού ειδικά σε θεσμούς κυπέλλων οι εκπλήξεις κάνουν συχνά την εμφάνισή τους. Εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Έτσι, στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Μπορεί τη νίκη η Ζενίτ

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και συγκεκριμένα του Eurocup. Για τον όμιλο H του Top-16, η Ζενίτ θα πάιξει στη Ρωσία με την Ανδόρρα. Με νέο προπονητή εδώ και λίγο καιρό τον Χουάν Πλάθα, οι γηπεδούχοι αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους με ωραίο μπάσκετ και σημαντικές νίκες. Με ρεκόρ 1-1 στον όμιλο θέλουν να πάρουν οπωσδήποτε σήμερα τη νίκη, και αν τα καταφέρουν και μια καλή διαφορά. Η Ανδόρρα έχει μπει φορτσάτη στο Top-16 με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, πιάνοντας μάλιστα καλή απόδοση. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και κυρίως για τη Ζενίτ, που είναι ήδη πίσω από την Ανδόρρα και παίζει στο γήπεδό της. Μία απώλεια απόψε δύσκολα θα συγχωρεθεί στη συνέχεια για τους Ρώσους, που οφείλουν να τα δώσουν όλα και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Τα προβλήματα των φιλοξενουμένων φάνηκαν στην ήττα από την Ομπραντόιρο για το ισπανικό πρωτάθλημα, και σε αυτά θα προσπαθήσει να χτυπήσει ο κόουτς Πλάθα, που ξέρει καλά την Ανδόρρα. Η Ζενίτ είναι ποιοτική ομάδα και μπορεί να κερδίσει, για να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θεωρούμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται υπό τις οδηγίες του Πλάθα και θα «λυγίσει» σήμερα τους Ισπανούς. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το Ζενίτ -2.5 που προσφέρεται στο 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.