Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Λίγα πράγματα έχει να «πει» το σημερινό (17/01) κουπόνι του στοιχήματος. Οι διοργανώσεις που έχουν δράση είναι ελάχιστες, αλλά όποιος ψάχνει... βρίσκει επιλογές. Έτσι, εμείς ψάξαμε, και εντοπίσαμε ένα αξιόλογο σημείο από το ποδόσφαιρο, και ένα από το μπάσκετ.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά στοιχήματος, και άλλες απαραίτητες πληροφορίες για τη στοιχηματική σας εμπειρία. Ας δούμε λοιπόν τα παιχνίδια μας.

Για το προβάδισμα η Κασίμπασα

Ξεκινάμε με το κύπελλο Τουρκίας, που βρίσκεται στη φάση των «16». Πρόκειται για τα πρώτα παιχνίδια, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να ισχύει κανονικά. Σήμερα λοιπόν, η Αλάνιασπορ φιλοξενεί την Κασίμπασα. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και φλερτάρουν με τον υποβιβασμό. Είναι δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και έχουν να δώσουν αγώνα δίχως αύριο την Κυριακή, με τη Σίβασπορ εντός έδρας. Έχουν πάρει μόλις μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, και η εικόνα τους απογοητεύει. Άκρως αντίθετη είναι η πορεία της Κασίμπασα. Μετά το πρώτο μισό της σεζόν, είναι στην τέταρτη θέση και μόλις στο -6 από την κορυφή. Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και διέλυσε με 4-1 την Μπεσίκτας! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των Αλάνιασπορ και Κασίμπασα τη φετινή σεζόν. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι είναι κατά πολύ ανώτεροι, και έχουν όλα τα φόντα να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Η Αλάνιασπορ έχει το νου της στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Σίβασπορ, που είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες, καταλήγουμε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.05.

Βάζει «στοπ» η Μακάμπι

Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στη EuroLeague. Σήμερα, ξεκινάει η 19η αγωνιστική της διοργάνωσης, και βρίσκει τη Μακάμπι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι Ισραηλινοί προέρχονται από τον θρίαμβο στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, που ανέβασε το ρεκόρ τους στο 7-11. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της ομάδας, που ξέρει πλέον τι ζητάει στο παρκέ και μπορεί να το πάρει. Πλέον, η Μακάμπι δίνει τη δική της μάχη για να μπει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, και αν συνεχίσει έτσι γιατί να μην το πετύχει; Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague, επικρατώντας του Παναθηναϊκού. Οι Καταλανοί παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας, και φέτος δείχνουν ότι είναι διαφορετική ομάδα, από τα τελευταία απογοητευτικά χρόνια. Παρόλα αυτά, στην καυτή έδρα της Μακάμπι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, και θέλουν να σπάσουν το σερί της Μπάρτσα. Αν η Μακάμπι θέλει να προλάβει την οκτάδα, οφείλει να κερδίζει ματς σαν το σημερινό, όπου έχει τη βοήθεια του κόσμου της. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μπορεί να εγκλωβίσει και την Μπαρτσελόνα, και να καθοδηγήσει σωστά τους παίκτες του για να φτάσουν στη νίκη. Έτσι, πιστεύουμε ότι οι Ισραηλινοί θα βάλουν «στοπ» στην Μπαρτσελόνα και στηρίζουμε το Μακάμπι -2.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.