Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται για σήμερα Δευτέρα (25/02) το στοιχηματικό κουπόνι, μετά από ένα ακόμη δυνατό διήμερο αγωνιστικής δράσης. Δύο οι επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει, μια από το χώρο του ποδοσφαίρου και μια από το μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Vistabet που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Με το Χ2 στη "Red Bull Arena"

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις στοιχήματος από την Bundesliga, εκεί όπου στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, η Λειψία υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ (21:30). Από αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Λειψία, όπου και μετράει χαρακτηριστικά τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και την επικράτηση επί της Στουτγκάρδης (1-3 εκτός), την περασμένη εβδομάδα. Αν και προηγήθηκε νωρίς, είδε την αντίπαλό της να φέρνει προσωρινά το ματς στα ίσα, πριν η ίδια σκοράρει ακόμη δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζοντας έτσι το ματς. Παραμένει έτσι ζωντανή στη μάχη για την τριάδα, όμως το γεγονός ότι δεν κέρδισε σε κάποια από τα δύο τελευταία εντός της (0-1-1), προβληματίζει, ειδικά από τη στιγμή που δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Από αήττητο σερί προέρχεται, ωστόσο, και η Χόφενχαϊμ, με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το εντός 3-0 επί του Ανόβερου, πριν από μια εβδομάδα. Πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στα τελευταία λεπτά σημείωσε και ένα τρίτο. Με μια πιθανή νίκη απόψε, μπορεί να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σημαντικός παράγοντας είναι και το αήττητο σερί των οκτώ διαδοχικών εκτός έδρας αναμετρήσεων, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αυτό είναι που μας οδηγεί στην επιλογή του Χ2, που βρήκαμε σε απόδοση 2.05.

Με το Over 153.5 στην Πολωνία

Πάμε και στην επιλογή μας από το χώρο του μπάσκετ, όπου και τον όμιλο J των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Από την τέταρτη διαδοχική της νίκη στα προκριματικά προέρχεται η Πολωνία, καθώς μετά από αυτές κόντρα σε Κροατία (79-74 εντός), Ολλανδία (78-105 εκτός) και Ιταλία (94-78), επικράτησε και πάλι της Κροατίας, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με 69-77. Από την άλλη πλευρά, η Ολλανδία υπέστη την ήττα και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά, με αποτέλεσμα να παραμένει στην ουρά του ομίλου, έχοντας ήδη αποκλειστεί. Στο τελευταίο της παιχνίδι, ηττήθηκε με 69-78 από τη Λιθουανία, εντός έδρας. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και με το παιχνίδι αυτό να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η λογική λέει πως θα είναι μια "ανοιχτή" αναμέτρηση. Αναμένουμε λοιπόν μεγάλο σκορ, με την επιλογή που θα κρατήσουμε να είναι το Over 153.5, σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ