Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

LIVER BARC

Αρκετά περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ παραμονής και υποβιβασμού στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, τη στιγμή που δράση έχουμε σε Φινλανδία, Σουηδία, Κόπα Λιμπερταδόρες και Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.

Θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με το μεγάλο παιχνίδι του «Άνφιλντ», ενώ στο στόχαστρο μας μπαίνει και η αναμέτρηση Βάασα – Ελσίνκι. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα τυχερά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το ΚΙΝΟ.

Μπορεί η Λίβερπουλ

Πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι και αυτό που ξεχωρίζει φυσικά από το σημερινό πρόγραμμα. Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα και θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1.87. Οι «κόκκινοι» γνωρίζουν πως οι ελπίδες πρόκρισης είναι πλέον ελάχιστες μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς, είναι δεδομένο ωστόσο πως θα κυνηγήσουν ένα θαύμα ή έναν αξιοπρεπή… αποκλεισμό. «Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ, που δεν θα έχει στη διάθεση του τους βασικούς Φιρμίνο και Σαλάχ. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί μετά και τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς, ενώ το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με 2-0 από τη Θέλτα, σε ένα παιχνίδι που παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Θα παραταχθεί σήμερα με σημαντικές απουσίες η Λίβερπουλ, «διψά» όμως για μια καλή εμφάνιση στο «Άνφιλντ», όπου μετρά μόλις μια ήττα στα τελευταία 34 εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις (27-6-1). Θα την εμπιστευτούμε και θα κρατήσουμε το 1(DNB).

Δίνει απαντήσεις η Ελσίνκι

Μετά το δυνατό ξεκίνημα και τις δυο διαδοχικές νίκες η Ελσίνκι έχει ρίξει στροφές και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ίλβες την προηγούμενη εβδομάδα και συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-1). Υπό πίεση η Ελσίνκι που δοκιμάζεται στην έδρα της Βάασα σε ένα παιχνίδι «must win». Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών να γευτούν τη χαρά της νίκης, μετρώντας αντίθετα τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ στις τέσσερις εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το G/G. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, η Ελσίνκι ωστόσο πρόκειται για μια ποιοτικότερη ομάδα και μπορεί με σοβαρή εμφάνιση να πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα την εμπιστευτούμε και θα κρατήσουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.