Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Επιστρέφει η δράση στο Κόπα Άφρικα, όπου πλέον έχουμε μπει στα προημιτελικά.

2 παιχνίδια στο πρόγραμμα, με τη Νιγηρία να κοντράρεται με τη Νότιο Αφρική και τη Σενεγάλη να είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στο Μπενίν.

Παράλληλα, το μενού παραμένει… πλούσιο σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υπάρχουν αρκετά ματς στο προσκήνιο, η δράση είναι πλούσια αύριο στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα διεξαχθούν πάνω από 40 παιχνίδια.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η betrebels.

Με τη νίκη των "αετών"

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Νιγηρία - Νότια Αφρική, όπου το φαβορί είναι οι τυπικά γηπεδούχοι. Οι “αετοί” ξεπέρασαν το εμπόδιο του Καμερούν στο πλαίσιο της φάσης των “16”, σ’ ένα παιχνίδι όπου υπήρχε εξαιρετικός ρυθμός, προηγήθηκαν στο 19’ με τον Ιγκάλο, όμως οι Καμερουνέζοι έφτασαν στην ανατροπή σκοράροντας δύο φορές απ’ το 41’ μέχρι το 44’. Δεν έχασαν την ψυχραιμία τους οι Νιγηριανοί, ισοφάρισαν στο 63’ και τρία λεπτά αργότερα έκαναν το 3-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. 

Απ’ την άλλη, η Νότια Αφρική έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης, καθότι επικράτησε 1-0 της διοργανώτριας Αιγύπτου. Δίκαιη η πρόκριση της, καθώς έκανε σούπερ εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι, ήταν πολύ απειλητική στις αντεπιθέσεις και τελικά σε μια απ’ αυτές βρήκε το γκολ στο 85’. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε νοκ-άουτ φάση Κόπα Άφρικα, η Νιγηρία επικράτησε 2-0 (ημιτελικά 2000). Θεωρούμε ότι οι “αετοί” διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια, τους δίνουμε το προβάδισμα και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.14.

Με το Over 2.5 στην Ισλανδία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βαλούρ - Μάριμπορ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι πιο ποιοτικοί και έμπειροι. Μοναδικό “όπλο” της Βαλούρ είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε πλήρη ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα της είναι σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες, έπειτα από 11 αγωνιστικές καταλαμβάνει την 5η θέση με 16 πόντους. Έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, έχει μόλις μια νίκη σε τέσσερα ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (1-0-3). 

Στον αντίποδα, η Μάριμπορ είναι σε καθεστώς προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της σεζόν, το Σάββατο κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Σλοβενίας. Είναι μια ομάδα με εμπειρία απ’ το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, έχει παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι έκπληξη αν αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στη Βαλούρ. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα έχει ρυθμό, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.