Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο ΑΠΟΕΛ τη Σουτιέσκα στο "Νέο ΓΣΠ", στο πλαίσιο των ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet.

Χωρίς περιττά ρίσκα το πρώτο ημίχρονο

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ολυμπιακός και Βικτόρια Πλζεν την προηγούμενη βδομάδα στην Τσεχία (0-0), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Πέδρο Μάρτινς άντεξε στην "Doosan Arena", πραγματοποιώντας σε γενικές γραμμές μία μέτρια εμφάνιση. Απόψε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε αυτό για το Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. 

Πιο επιθετική εμφανίστηκε η Βικτόρια Πλζεν στην πρώτη αναμέτρηση, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Σα, ενώ είχε και δοκάρι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στις έξι τελευταίες εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε μόλις μία νίκη, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Απόψε δεν περιμένουμε καμία από τις δύο ομάδες να ανοιχτεί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, για αυτό και επιλέγουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.12. 

Ζευγαρώνει τις νίκες του ο ΑΠΟΕΛ 

Προβάδισμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ο ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη του με 1-0 στο Μαυροβούνιο την προηγούμενη βδομάδα επί της Σουτιέσκα. Ιδιαίτερα ισορροπημένη ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 69', όταν ο Νίκολιτς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. "Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε το 100%. Το πιο σημαντικό είναι οτιδήποτε κι αν συμβεί στο γήπεδο πρέπει να μπορούμε να αντιδράσουμε", είπε ο προπονητής των Κυπρίων, Πάολο Τραμετσάνι.

Στην αντίπερα όχθη, η Σουτιέσκα αγνοεί τη νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Στις τέσσερις τελευταίς εκτός έδρας σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ σε όλες δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ. Θεωρούμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει όλα τα φόντα να διπλασιάσει τις νίκες του, για αυτό και επιλέγουμε το 1 & under 3,5 σε απόδοση 2.00. 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.