Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

BRES JUVE

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις βρίσκουμε σήμερα (24/09) στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τις δικές του προτάσεις στοιχήματος. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ζωντανεύουν τη στοιχηματική Τρίτη. Οι στοιχηματικές μας επιλογές, επικεντρώνονται στη Serie A και στην Κόνφερενς της Αγγλίας.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα και πολλές ακόμα απαραίτητες πληροφορίες.

Ανώτερη η Γιούβε

Το πρώτο παιχνίδι που μας απασχολεί σήμερα, είναι αυτό της Μπρέσια με τη Γιουβέντους. Πρόκειται για την πέμπτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Φυσικά, η Γιούβε έχει το πάνω χέρι για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Είναι κατά πολύ ανώτερη ομάδα από την Μπρέσια και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Η Μπρέσια όμως, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς. Κέρδισε την Ουντινέζε με 0-1, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Ήταν μια άκρως σημαντική νίκη που της έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Με τέτοια αποτελέσματα λοιπόν, αποκτά πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές της. Βέβαια, οι γηπεδούχοι δεν έγιναν ξαφνικά… ομαδάρα. Είχαν δύο σερί ήττες, από Μίλαν και Μπολόνια. Η αμυντική τους αδυναμία είναι αυτό που προβληματίζει κυρίως τον προπονητή τους. Ειδικά απέναντι σε… θηρία όπως η Γιουβέντους, τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα. Είναι αλήθεια, ότι το αποψινό ματς δεν εξαρτάται από τις ορέξεις της Μπρέσια.

Αλλά, από αυτές της Γιουβέντους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα και μοναδικό στόχο απόψε. Το «διπλό», και μάλιστα με πειστική εμφάνιση. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν τους αρέσει που βρίσκονται στη δεύτερη θέση, δύο πόντους κάτω από την Ίντερ. Η ομάδα του Σάρι δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της μέχρι τώρα. Σήμερα λοιπόν, έχει την ευκαιρία για ένα ξέσπασμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, επιστρέφουν στην 11άδα ο Ιγκουαίν και ο Πιάνιτς. Η ποιότητα της Γιούβε είναι δεδομένη, απλά ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί οι παίκτες στη φιλοσοφία του Σάρι.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη. Η σοβαρή Γιουβέντους δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει και εύκολα από την έδρα της Μπρέσια. Επιλέγουμε το Γιουβέντους -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν κερδίσει η Γιουβέντους με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.93.

Πολλά γκολ στην Κόνφερενς

Από τα… σαλόνια της Serie A, πάμε στην Κόνφερενς της Αγγλίας. Ένα πρωτάθλημα που φημίζεται για το στοιχηματικό ενδιαφέρον του. Η διοργάνωση έχει φτάσει αισίως στην 13η αγωνιστική της. Σήμερα, στις 21:45, η Τσόρλεϊ υποδέχεται την Μπάροου, σε ένα σημαντικό βαθμολογικά ματς.

Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καθόλου καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτό αποδεικνύεται και από τη θέση τους στην κατάταξη. Αυτήν τη στιγμή, εντοπίζονται στην 22η θέση. Βρίσκονται δηλαδή εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Τσόρλεϊ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Επιπλέον, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό βρίσκει τρόπους να απειλεί τον αντίπαλο και πετυχαίνει γκολ. Οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην προσπάθεια για την παραμονή. Απόψε λοιπόν, θα επιδιώξει να κερδίσει. Η Μπάροου είναι καλή ομάδα αλλά δεν… τρομάζει. Συνεπώς, η Τσόρλεϊ είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να αναζητήσει τους τρεις βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάροου είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Κόνφερενς. Και μάλιστα, με πολύ δυνατές εμφανίσεις. Ενδεικτικά, την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 0-3 της Έμπσφλιτ. Πριν από αυτό το ματς, είχε ρίξει και άλλη τριάρα, αυτή τη φορά στη Σόλιχαλ Μουρς, εντός έδρας. Γενικά, οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγαλύτερη βάση στην επίθεση, και σε πολλά παιχνίδια δικαιώνονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να την… πατήσουν κιόλας. Να σημειωθεί, ότι τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους έληξαν με Over 2.5 γκολ!

Τσόρλεϊ και Μπάροου λοιπόν, κοντράρονται σε μια δυνατή αναμέτρηση. Το κίνητρο είναι ισχυρό για αμφότερες και αναμένεται μάχη. Οι συνθήκες, μας οδηγούν στην πρόβλεψη ότι θα μπουν πολλά τέρματα στο ματς. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.