Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/12) με εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ, Eurocup και Λιγκ Καπ στην Ολλανδία και το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα μπάσκετ

Παίρνουν εκδίκηση οι "πράσινοι"

Στις 17:15, στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. 

Οι Κρητικοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και φιγουράρουν στην 4η θέση με 22 βαθμούς και την τρίτη καλύτερη επίθεση με 25 γκολ! Το Σάββατο πέτυχαν σπουδαία νίκη (3-1) με ανατροπή επί του Άρη! Ισοφάρισαν με τον Βαζ στο 30’ το γκολ του Ιντέγε και στο β’ μέρος πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα με τον Φερέιρα και τον Φιγκεϊρέδο, ο οποίος είχε δοκάρι στην αντεπίθεση για το 4-1. Εντός έδρας ο ΟΦΗ μετρά 6 νίκες και μόλις 1 ήττα από τον ΠΑΟΚ, έχοντας σκοράρει 16 φορές!

Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης σε πολύ καλό μομέντουμ, αφού τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας της Λαμίας με 2-0 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση με 20 βαθμούς. Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ από τη βούλα του πέναλτι και ο Περέα “κλείδωσε” τη νίκη στο 82’. Το “τριφύλλι” μακριά από την έδρα του έχει δεχθεί μόλις μία ήττα (2-4-1). 

Στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ επικράτησε στο ΟΑΚΑ και ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει ρεβάνς. Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Δώνη και αδικείται από τις αποδόσεις. Επιλογή μας το διπλό DNB, σε απόδοση 2.02. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ανώτερη η Βίλεμ

Στις 20:45, στο Τίλμπουργκ, η Βίλεμ υποδέχεται τη Σπάρτα Ρότερνταμ για το δεύτερο νοκ άουτ γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η Βίλεμ “πετάει” επιθετικά τον τελευταίο μήνα, προέρχεται από σερί με 4 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε αυτό το διάστημα! Έτσι αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Eredivisie με 32 πόντους. Την Παρασκευή πέτυχε δεύτερο διαδοχικό διπλό, στην έδρα της Χέρενφεν με 1-2! Στις 30 Νοεμβρίου υποδέχθηκε την Σπάρτα για το πρωτάθλημα και τη συνέτριψε με 4-0! 

Η ομάδα από το Ρότερνταμ μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία και κατατάσσεται 11η με 20 βαθμούς, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Βίλεμ είναι ανώτερη ομάδα κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 2.01. 

Για το 2/2 η Ούνικς

Στις 18:30, στο Καζάν, η τοπική Ούνικς υποδέχεται την Νταρουσάφακα, για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Eurocup. 

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού αμφότερες, με ρεκόρ 5-4, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Στο πρώτο γύρο η Ουνικς είχε επικρατήσει στην Κωνσταντινούπολη με 77-79 και σήμερα μπροστά στο κοινό της έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Θα βγάλουν διάθεση στον αγώνα οι Ρώσοι, επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -6.5 πόντων. 

Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.