Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Από το σημερινό πρόγραμμα (07/01) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ συνεχίζεται η δράση και στην Αγγλια και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ανταγωνιστικός ο ΟΦΗ

Στις 21:30, στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16.

Οι κρητικοί προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Το Σάββατο δέχθηκαν ήττα - σοκ από το Βόλο με 1-2, σε έναν αγώνα που άξιζαν πολύ περισσότερα, αφού και την κατοχή είχαν και περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ο Νέιρα ισοφάρισε στο 58’ το γκολ του Λύρατζη από το 35’, αλλά στο 79’ οι Βολιώτες βρήκαν και δεύτερο τέρμα σε μία από τις λίγες επισκέψεις τους στην περιοχή του Σωτηρίου. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 ο ΟΦΗ ήταν κακός στο Αγρίνιο και ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναιτωλικό. Για την προηγούμενη φάση του Κυπέλλου ο ΟΦΗ είχε περιπέτειες με την Καβάλα, από την οποία ηττήθηκε εκτός 2-0, αλλά ανέτρεψε την κατάσταση με το 4-0 στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την πρώτη του ήττα μετά από 51 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το 4-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν βαρύ αλλά και άδικο για τους παίκτες του Φερέιρα, με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο κάτοχος του τροπαίου προηγήθηκε με τον Σβιντέρσκι στο 10’ και είχε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει ξανά στο 0-1 αλλά και στο 1-1, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματά τους. Τραγική εμφάνιση από τον Ζίφκοβιτς, στον σημερινό αγώνα επιστρέφει στο τέρμα ο Πασχαλάκης. Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο στις 9 Νοεμβρίου με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 0-1 χάρη σε πολύ όμορφο γκολ του Μίσιτς. 

Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός εντός έδρας, θα αγωνιστεί με πάθος και μπορεί να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Έχει αξία να ποντάρουμε στην έδρα, επιλογή μας το 1Χ σε απόδοση 1.90. 

Ευκαιρία πρόκρισης για την MK Ντονς

Στις 21:30, στο Rodney Parade, η Νιούπορτ Κάουντι υποδέχεται την Μίλτον Κέινς Ντονς για τη φάση των “16” του Λιγκ Τρόφι. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες οδηγούνται στα πέναλτι. 

Η Νιούπορτ αγωνίζεται στην League 2, όπου κατατάσσεται 15η με 30 βαθμούς, μακριά από τα Playoffs ανόδου και σε απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό. Είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αφού στα 7 τελευταία της παιχνίδια μετρά 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.  

Η ΜΚ Ντονς αγωνίζεται μία κατηγορία ψηλότερα (League 1). Είναι 20η, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Προέρχεται από δύο σερί νίκες και στα 6 τελευταία έχει δεχθεί μόλις μία ήττα. Μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα νικηφόρα αποτελέσματα σκόραρε από 3 γκολ! 

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, η ΜΚ Ντονς παίζει σε υψηλότερη κατηγορία και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Θα την στηρίξουμε με το διπλό DNB σε απόδοση 1.80. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.