Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Περιορισμένο το σημερινό (09/01) στοιχηματικό πρόγραμμα, ωστόσο υπάρχει δράση στο Κύπελλο Ιταλίας και τη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε γρήγορο και αξιόπιστο livescore.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Τορίνο

Στις 22:15, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Τζένοα, στο πλαίσιο της φάσης των “16” για το Κύπελλο Ιταλία. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλία ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Στις 30 Νοεμβρίου η Τορίνο επικράτησε στην έδρα της Τζένοα με 0-1 για το πρωτάθλημα. 

Από πολύ σπουδαίο διπλό προέρχεται η Τορίνο! Πέρασε με 0-2 από το Ολίμπικο και πλησίασε στο -5 από την πρώτη 6αδα. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Αντρέα Μπελότι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου και στο 86’ και δύο δοκάρια! Η Ρόμα την πίεσε αρκετά και δημιούργησε πάμπολλες τελικές, όμως η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι κράτησε το μηδέν πίσω. Είχε προηγηθεί η αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Σπαλ και το 3-3 στη Βερόνα απέναντι στην Ελλάς. 

H Τζένοα πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα την Κυριακή με το εντός έδρας 2-1 επί της Σασσουόλο. Ο Κρισίτο έκανε το 1-0 από τη βούλα του πέναλτι, ο Ομπιάνγκ ισοφάρισε για τους νεροβέρντι στο 33’ , αλλά ο αειθαλής Πάντεφ έδωσε την πολύτιμη νίκη με γκολ στο 86’! Έτσι η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους και στο -1 από τη “σωτηρία”! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των “γκριφόνι” από τις 26 Οκτωβρίου! Ενδιάμεσα μέτρησαν 3 ισοπαλίες και 6 ήττες!  Έχουν δεχθεί γκολ και στα 8 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

Η Τορίνο έχει αμυντικά προβλήματα, έχει δεχθεί γκολ στις 9 από τις 10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της και η Τζένοα θα παίξει δίχως άγχος και με ψυχολογία μετά την Κυριακάτικη νίκη. Αναμένεται να βρουν αμφότερες γκολ, επιλογή το G/G σε απόδοση 1.95. 

Ανταγωνιστική η Ζαλγκίρις

Στις 22:00, στο WiZink Center της Μαδρίτης, η Ρεάλ φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της Euroleague. 

Σε τρομερή κατάσταση οι Μαδριλένοι, μετρούν 10/11 νίκες, από τις 5 Δεκεμβρίου και μετά ηττήθηκαν μόνο στο ντέρμπι στη Βαρκελώνη για την ACB. Είναι πρωτοπόροι στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 14-3, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν και από το Αστρομπάλ με 77-87 επί της Βιλερμπάν. 

Η Ζαλγκίρις, μετά από μία παρατεταμένη “κοιλιά” άρχισε να ανακάμπτει. Προέρχεται από δύο πειστικές νίκες στην Ευρωλίγκα, διέλυσε την Μπάγερν στο Μόναχο με 73-98 και την προηγούμενη εβδομάδα λύγισε και την Μακάμπι στο Κάουνας (73-68). 

Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική στη Μαδρίτη και να υπερασπιστεί το χάντικαπ των +9.5. Επιλογή το διπλό. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.