Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/01) με αγώνες για τα εγχώρια Κύπελλα, ενώ συνεχίζεται η δράση στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα μπάσκετ.

“Καίγεται” η Αμιάν!

Στις 20:00, στο Stade de la Licorne, η Αμιάν υποδέχεται τη Ρεμς. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. 

Η Αμιάν έχασε δική της νίκη το Σάββατο, αφού το 1-0 του ημιχρόνου έγινε 1-2 στην επανάληψη από τη Μονπελιέ. Διπρόσωπη στο παιχνίδι, με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, έπεσε δραματικά η ψυχολογία της και η απόδοσή της μετά το 1-1 στο 50’. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 στην έδρα της Λιλ, o αποκλεισμός στα πέναλτι στην έδρα της Ρεν και το 4-1 στο Παρίσι. Στη βαθμολογία της Ligue 1 κατατάσσεται 18η, εντός επικίνδυνης ζώνης με 17 πόντους και στο -3 από τη “σωτηρία”. 

Η Ρεμς είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση, αλλά όχι απαραίτητα και αγωνιστικά. Το Σάββατο ηττήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 στην έδρα της Νιμ, ενώ είχε προηγηθεί η πρόκριση στα πέναλτι, εντός έδρας με το Στρασβούργο. Είναι 10η στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς και άνετη για την παραμονή. Την επόμενη eβδομάδα υποδέχεται σε νοκ άουτ αγώνα του Κυπέλλου την Παρί Σεν Ζερμέν και πιθανότατα οι παίκτες να έχουν και εκεί το μυαλό τους. 

Η Αμιάν είναι μαχητική παρά τις τελευταίες ήττες και “καίγεται” για τη νίκη, απέναντι σε μία άνετη βαθμολογικά Ρεμς, που θα παραταχθεί με απουσίες.  Επιλογή ο άσος DNB, σε απόδοση 1.90. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ανοιχτό παιχνίδι στη Λευκωσία

Στις 17:00, στο Μακάρειο Στάδιο, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Ανόρθωση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Κύπρου. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Ανόρθωσης στις 29/01. Στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση διέλυσε τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 4-0. 

Δεν πατάει καλά τελευταία ο Ολυμπιακός, δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί τρεις ήττες και 9 γκολ σε αυτό το διάστημα. Βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς. 

Η Ανόρθωση μετρά 6/7 νίκες το τελευταιο διάστημα και την Κυριακή πήρε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με 1-0 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, αφού βρίσκεται στο +4 από τη 2η Ομόνοια με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Κετσπάγια ρολάρει και σκοράρει με ευκολία. 

Η Ανόρθωση είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παίξει με την άνεση της ρεβάνς στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ικανούς επιθετικούς και είναι ικανός να βρει δίχτυα. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Αουτσάιντερ με αξία η Ζαλγκίρις

Στις 20:00, στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ζαλγκίρις για την 19η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι Σέρβοι εκπλήσσουν θετικά, προέρχονται από 4 σερί νίκες και με ρεκόρ 9-9 βρίσκονται εντός 8αδας. Διέλυσαν την Μπάγερν εντός με 93-63 και την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν σπουδαίο διπλό στη δύσκολη έδρα της Βιλερμπάν. 5-4 το εντός έδρας ρεκόρ τους. 

Η Ζαλγκίρις είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση. Επικράτησε στο Μόναχο με 73-98, λύγισε την Μακάμπι στο Κάουνας με 73-68 και κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (88-82). Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους αδικείται από τη βαθμολογική της θέση (17η). 

Ο Ερυθρός Αστέρας δυσκολεύεται να διαχειριστεί το ρόλο του φαβορί και οι Λιθουανοί είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Επιλογή το διπλό, του οποίου η απόδοση έπεσε μέσα στη βδομάδα στο 2.40. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.