Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (07/02) περιλαμβάνει πληθώρα αναμετρήσεων.

Το Betarades.gr είναι ξανά εδώ με δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Σήμερα λοιπόν, κάνουμε ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο. Η μελέτη του κουπονιού έβγαλε ενδιαφέρουσες επιλογές από τις διοργανώσεις σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Εννοείται, πως έχει και μπάσκετ, με τη Euroleague να πρωταγωνιστεί. Έτσι, αξιόλογο σημείο προκύπτει και από εδώ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε προγνωστικά για το στοίχημα Όσκαρ 2020.

Μπορεί η Βαλενσιέν

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τη Β’ Γαλλίας. Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Κλερμόν φιλοξενεί τη Βαλενσιέν. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για αμφότερες τις ομάδες, που έχουν παρόμοιους στόχους.

Η Κλερμόν βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και στο +1 από τις θέσεις που την αφήνουν εκτός πλέι-οφ ανόδου. Είναι μια σκληρή ομάδα που δύσκολα χάνει. Ενδεικτικά, έχει φτάσει το αήττητο σερί της στις δέκα αγωνιστικές. Βέβαια, μέσα σε αυτές έχει και πέντε ισοπαλίες. Η άμυνα είναι το δυνατό της σημείο καθώς δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Παρόλα αυτά, στην επίθεση συχνά… κολλάει. Προέρχεται από το 0-0 με την Οσέρ, φανερώνοντας για ακόμα μια φορά τις αδυναμίες της στη δημιουργία.

Η Βαλενσιέν από την άλλη, δίνει μεγάλη μάχη για να μπει στα πλέι οφ. Έχει μειώσει τη διαφορά από την πεντάδα στους τρεις πόντους. Με την εικόνα της, δείχνει ότι θα διεκδικήσει το στόχο της μέχρι τέλους. Έχει χάσει μόλις μια φορά τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Απόψε, επιθυμεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 1-0 την Κλερμόν.

Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Η Βαλενσιέν έχει βρει ρυθμό και αν δείξει και σήμερα σταθερότητα θα πάρει αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

«Κλειστό» ματς στη Δρέσδη

Στη Γερμανία τώρα, η 2.Bundesliga έχει φτάσει στην 21η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ντιναμό Δρέσδης υποδέχεται απόψε τη Ντάρμσταντ. Πρόκειται για μια μάχη για την παραμονή.

Η Ντιναμό Δρέσδης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα πράγματα είναι σκούρα για τους γηπεδούχους που έχουν σοβαρά θέματα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Δεν είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση και στην άμυνα… μπάζουν από παντού. Πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να έχουν ελπίδες παραμονής. Ματς όπως το σημερινό, είναι must win. Συνεπώς, πρέπει η Ντιναμό να κοιτάξει περισσότερο τα μετόπισθεν και να βρει τρόπο να πάρει τη νίκη.

Βέβαια, και η Ντάρμσταντ είναι σε δύσκολη θέση. Εντοπίζεται μεν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά μόλις τρεις πόντους πάνω. Γίνεται αντιληπτό, ότι δεν έχει ξεμπερδέψει σε καμία των περιπτώσεων. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Όσναμπρικ. Έχει και αυτή αγωνιστικά προβλήματα και πρέπει να σοβαρευτεί για να αποφύγει τα χειρότερα. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά, και στην ψυχολογία της ομάδας.

Ντέρμπι για τα χαμηλά στρώματα της Β’ Γερμανίας είναι το Ντιναμό Δρέσδης - Ντάρμσταντ. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και προμηνύεται κλειστό. Δεν βλέπουμε ρίσκα, και το No Goal σε απόδοση 1.91 κρίνεται αξιόλογο.

Με τη δύναμη της έδρας η Άσκολι

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και στη Serie B, που διανύει την 23η αγωνιστική. Σήμερα λοιπόν, στις 22:00, η Άσκολι παίζει εντός έδρας με τη Γιούβε Στάμπια. Δύο αντίπαλοι της… μεσαίας τάξης του πρωταθλήματος θα ψάξουν τη νίκη.

Η Άσκολι όμως, έχει το πάνω χέρι για αυτήν. Αρχικά, παίζει στο γήπεδό της και θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της. Αυτό από μόνο του, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Το κλίμα φαίνεται να αλλάζει στους γηπεδούχους μετά τις πρόσφατες αποτυχίες. Την περασμένη αγωνιστική, η Άσκολι κέρδισε 0-3 τη Λιβόρνο. Κυρίως όμως, άλλαξε προπονητή. Ο Ρομπέρτο Στελόνε θα κάθεται από σήμερα στον πάγκο της ομάδας και στόχος είναι το νικηφόρο ντεμπούτο του. Με… άλλον αέρα συνεπώς, οι γηπεδούχοι πάνε για τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Στην αντίπερα όχθη, η Γιούβε Στάμπια είναι δύο πόντους κάτω από την Άσκολι. Οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν με την απόδοσή τους, και ειδικά εκτός έδρας. Είναι μόλις στο +1 από τα μπαράζ παραμονής και έχει αρχίσει να αγχώνεται. Αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Γιούβε Στάμπια ηττήθηκε με 1-2 από την Παλέρμο. Αυτό το αποτέλεσμα την έπληξε. Πλέον, πρέπει να κυνηγάει παντού βαθμούς. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να τους κατακτήσει με την εικόνα που έχει.

Η Άσκολι φαίνεται να είναι ανώτερη στα σημεία και έχει τα φόντα για το τρίποντο απόψε. Η Γιούβε Στάμπια είναι σε πτώση και η έδρα θα παίξει ρόλο. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.00.

Ανταγωνιστική η Αρμάνι Μιλάνο

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την εκρηκτική Euroleague. Η διοργάνωση είναι στην 24η αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται απόψε. Στη Βαρκελώνη έχει ωραίο ματς, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Καταλανοί είναι το φαβορί, αλλά οι Ιταλοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Βαλένθια. Και ως προς τη σημασία, και ως προς τον τρόπο που αυτή ήρθε. Χρειάστηκε ο Μίροτιτς να βάλει ένα εκπληκτικό καλάθι τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα οι «Μπλαουγκράνα». Με τον τρόπο αυτό, η Μπάρτσα εδραιώθηκε στην τετράδα και είναι λίγο πιο… χαλαρή για τη συνέχεια. Πλέον, ο Τόμας Ερτέλ έχει επιστρέψει για τα καλά και προσθέτει μια χρήσιμη λύση στα χέρια του Πέσιτς.

Τη δική της προσπάθεια για να μπει στην οκτάδα κάνει η Αρμάνι Μιλάνο, που θα χρειαστεί μεγάλα διπλά. Η ομάδα του Μεσίνα είναι ποιοτική αλλά κάτι της λείπει. Είναι εκτός οκτάδας αυτήν τη στιγμή, έστω και στις ισοβαθμίες. Ηττήθηκε εντός έδρας με 102-96 από την Άλμπα Βερολίνου. Ιδιαίτερα κακή ήττα αυτή, και πρέπει να αναπληρωθεί με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι ντεφορμέ, αλλά δεν παύει να διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Ίσως, ήρθε η ώρα να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης για τους Ιταλούς.

Η Μπάρτσα παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοσή της τελευταία. Είναι σχετικά εξασφαλισμένη και παραμένει το φαβορί απόψε. Η Αρμάνι πρέπει να το παλέψει και θεωρούμε ότι δεν θα λυγίσει έτσι απλά. Έτσι, στηρίζουμε το Μιλάνο +9.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!