Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή (26/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις τηρουμένων των αναλογιών, με το ενδιαφέρον φυσικά να επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές για σήμερα, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Goalbet.

Έδρα και μομέντουμ δείχνουν Σλατσκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλατσκ και Μπελσίνα. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών διατηρούν ρεκόρ 3-1-1 και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τις Βίτεμπσκ και Μπάτε Μπορίσοφ. Σήμερα, υποδέχονται την ουραγό, Μπελσίνα, η οποία έχει μαζέψει μόλις δυο πόντους μέχρι στιγμής πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις. Δύσκολα θα αποσπάσει κάτι θετικό στην έδρα της Σλατσκ η Μπελσίνα, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.80.

Μοιάζει ισορροπημένο

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ίσλοχ και Βίτεμπσκ. Ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο παρουσιάζονται μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, καθώς μετρούν τρεις νίκες και δυο ήττες μέχρι στιγμής, όντας στο -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Βίτεμπσκ από την πλευρά της έχει ρεκόρ 3-1-1, είναι από τις ομάδες που οδηγούν την “κούρσα” μέχρι στιγμής, ωστόσο η σημερινή αποστολή της φαντάζει αρκετά ζόρικη. Οι δυο ομάδες δείχνουν αρκετά ισοδύναμες μέχρι στιγμής, η ελαφριά ανωτερότητα της Βίτεμπσκ αναμένεται να εξισορροπηθεί από τον παράγοντα έδρα, έτσι θα ρισκάρουμε και θα πάμε με την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται στο 3.15.

Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα... διαφορετικό βίντεο, με την... αιώνια κόντρα ανάμεσα σε Messi και Ronaldo!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά.