Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι μπαίνει ο ΠΑΟΚ, καθώς η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκε με το 0-0 στη Νέα Σμύρνη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πέτυχε τον πρώτο του στόχο -όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό-που ήταν η πρώτη θέση και τώρα στοχεύει να κάνει δυναμικό come back για να τερματίσει στην κορυφή των play offs, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα με δύο βαθμούς τελικά, όσους και ο Παναθηναϊκός, αλλά με έναν περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει από το... μηδέν.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης διακρίνει βελτίωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, δείχνει ικανοποιημένος στο αμυντικό κομμάτι. Άλλωστε το είχε δηλώσει και πρόσφατα, ενώ ζητούσε περισσότερα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Χθες, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Ωστόσο, ο δρόμος προς την κορυφή του μίνι πρωταθλήματος δεν είναι ίσιος, αλλά γεμάτος λακκούβες. Ο ΠΑΟΚ πήγε με πολλά προβλήματα στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ακόμη πιο λαβωμένος.
Οι Σαλπιγγίδης, Νομπόα, Κόστα, Μακ ήταν εκτός. Όπως και οι Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κωνσταντινίδης. Οι δύο τελευταίο άλλωστε δεν υπολογίζονται για τα play offs, ενώ υπάρχει αγωνία για τον Έλληνα επιθετικό και σήμερα αναμένονται νέα για την κατάσταση του, καθώς θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Τα άσχημα μαντάτα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού. Οπότε θα μείνει δέκα ημέρες εκτός. Νεότερα θα υπάρξουν σήμερα και για τον 33χρονο επιθετικό.

Αν επιβεβαιωθεί η πρώτη γνωμάτευση τότε παίζεται η παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι για τα play off και τη δεδομένη στιγμή ο μόνος σίγουρος καθαρός επιθετικός είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, που αγωνίστηκε μεν για περίπου 60 λεπτά, ενώ έχει πάρει αρκετό χρόνο επί Γεωργιάδη, αλλά γενικότερα έχει παίξει λίγο φέτος και δεν θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο να πάει ο ΠΑΟΚ μόνο με αυτόν ως καθαρό φορ στα κρίσιμα παιχνίδια που πλησιάζουν. Υπάρχει και ο Φακούντο Περέιρα, αλλά ο Γεωργιάδης δεν τον χρησιμοποιεί συνήθως στην κορυφή, όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Παράλληλα, με ενοχλήσεις αποχώρησαν από το χθεσινό παιχνίδι και οι Βίτορ, Κάτσε, Τζιόλης, αλλά φαίνεται ότι δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση τους.

Πηγή:newsbeast.gr