Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την πρώτη της γκέλα στην έδρα της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι σημείωσε η ΑΕΚ, που έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Με την ήττα του Ηρακλή από τον Απόλλωνα, ωστόσο, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Football League. Mατσάρα με 7 γκολ και νικητή τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στην Παναχαϊκή.


Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ προηγήθηκε 31', με τον Αραβίδη πάντως να είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ. Η Λάρισα ισοφάρισε 10 λεπτά μετά  με τον Κοντοδήμο, με το σκορ να μένει ως το τέλος, και τη Λάρισα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπανούση στο 90'.

Ο Ηρακλής που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την άνοδο, ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στο Καυταντζόγλειο, με τον Ανγκούλο να κρίνει το ματς με το γκολ του στο 55'. Ο Γεωργίου αποβλήθηκε στο 63' για τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Στη ματσάρα της ημέρας, ο Ολυμπιακός Βόλου με χατ τρικ του Διαμαντόπουλου και ένα γκολ του Μπιτάνγκ επικράτησε της Παναχαϊκής με 4-3. Για τους Πατρινούς που πλέον εδρεύουν στην Κόρινθο, δυο γκολ πέτυχε ο Στεργίδης και ένα ο Γκαντιάγκα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ 28
ΗΡΑΚΛΗΣ 23
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 17
ΑΕΛ 13
ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 7
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 5

Η τελευταία αγωνιστική (Τετάρτη 10 Ιουνίου - 18:00)

Ολ.Βόλου-ΑΕΚ
Λάρισα-Ηρακλής
Απόλλωνας Σμ-Παναχαϊκή

ΠΗΓΗ ; newsit.gr

Περισσότερα...