Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

H ντροπή της Εθνικής ομάδας μετά την ντροπιαστική ήττα της από τα Ν. Φερόε δεν καυτηριάστηκε μόνο από τον ελληνικό Τύπο, αλλά και από τον ξένο.
Εννοείται πως σχολιάστηκε και η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας στα ρεπορτάζ τους...



Διαβάστε τι έγραψαν:

Guardian: «Τα Νησιά Φερόε εξευτέλισαν την Ελλάδα με δεύτερη νίκη εις βάρος της στα προκριματικά του Euro 2016. Όταν ο Λαρς Όλσεν είχε τονίσει ότι η νίκη της ομάδας του πριν από μερικούς μήνες ήταν κάτι “ηχηρό” σε όλο τον κόσμο, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα επαναλαμβανόταν».

ESPN: «Για δεύτερη φορά, τα Νησιά Φερόε νίκησαν την Ελλάδα στα προκριματικά. Πέτυχαν ακόμα μια νίκη που θα είναι αξιομνημόνευτη, επίκρατώντας 2-1. Οι νίκες που μετρούσαν μέχρι στιγμής τα Νησιά Φερόε ήταν κόντρα σε ομάδες δυναμικότητας όπως το Σαν Μαρίνο ή το Γιβραλτάρ και γι' αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία η νίκη επί της Ελλάδας, αφού βρίσκεται σε τοπ ανταγωνιστικό επίπεδο».

FoxSports: «Η Ελλάδα έμεινε στον... τόπο και πάλι από ομάδα μικρότερης δυναμικότητας. Τα Νησιά Φερόε πέτυχαν ακόμα μια νίκη – έκπληξη επί των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. Η ήττα αυτή για την Ελλάδα έρχεται τη στιγμή που η Κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση από τους δανειστές και υπάρχουν φόβοι χρεοκοπίας».

BBC: «Τα Νησιά Φερόε συγκλονισαν την Ελλάδα τον περασμένο Νοέμβριο και... μαντέψτε τι έγινε! Το έκαναν ξανά με σκορ 2-1!».

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...