Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο τρόπος που χάθηκε το πρωτάθλημα στην Basket League, έχει "πεισμώσει" τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι ετοιμάζουν.... αντεπίθεση ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.


Ο Παναθηναϊκός που γνώρισε 5 ήττες στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό σε ισάριθμα ματς, έχει αρχίσει να σχεδιάζει την... αντεπίθεσή του. Όπως αποδείχθηκε, το ρόστερ του δεν ήταν όσο ανταγωνιστικό θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας και ενόψει της νέας σεζόν θα υπάρχουν ουκ ολίγες αλλαγές.

Η κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα δεν έγινε για λόγους εντυπώσεων αλλά για ουσιαστικούς λόγους. Οι "πράσινοι" αναζητούν δύο πρωτοκλασσάτους γκαρντ για να πλαισιώσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός των "πράσινων " αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και θέλει να κλείσει με τίτλους τη μεγάλη καριέρα του.

Ο Νικ Καλάθης αποτελεί και φέτος, βασικό στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο διεθνής γκαρντ αν δεν βρει κάποιο καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, ο Γκιστ θα παραμείνει στην ομάδα παρά την τιμωρία του αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού φόργουορντ.

ΠΗΓΗ ; newsit.gr

Περισσότερα...