Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς να βρίσκεται προ των πυλών του Δικεφάλου του βορρά. Στην Ελλάδα αναμένεται τη Δευτέρα ο πρώην στόπερ του Αμβούργου.


Ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσε το "κλεισμένο" της συμφωνίας, μιλώντας τόσο στη Bild, όσο και στη Metrosport. Σε αμφότερες τις ερωτήσεις επανέλαβε ότι τη Δευτέρα θα κλείσει το θέμα.

Ο Ραΐκοβιτς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο Αμβούργο, έχοντας 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Να θυμίσουμε πως το Αμβούργο παρέμεινε μέσω μπαράζ στη Bundesliga.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο, έχοντας να στελεχώσουν το ρόστερ σε πολύ σύντομο διάστημα. Ένας ακόμα παίκτης που εξετάζεται για τη θέση του στόπερ είναι ο Έρικ Γιόχανσον της Μάλμε, ο οποίος είναι και διεθνής. Ο εκπρόσωπός του, μιλώντας στη Livesport, δε θέλησε να τοποθετηθεί επί του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να κάνω σχόλιο αυτή τη στιγμή για αυτά που μου αναφέρατε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά και στη συνέχεια: «Ο Έρικ είναι ποδοσφαιριστής της Μάλμε. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, είναι διεθνής και όλα αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να κάνουν αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για εκείνον. Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον στο μέλλον του για νέες συνεργασίες και προοπτικές».

ΠΗΓΗ ; newsit.gr