Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το… μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νικ Καλάθη, σε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο των «πράσινων» για την επιστροφή τους στον θρόνο που τους ανήκει!

Ο 25χρονος γκαρντ έρχεται για να ηγηθεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη της περιφέρειας του «τριφυλλιού» και να σαρώσει τους τίτλους όπως έκανε και την τριετία 2009-2012 που ήταν ξανά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού!
Ο Καλάθης ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το triple crown και ετοιμαζόταν για ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν. Ο ομογενής γκαρντ με το… καλησπέρα άρχισε να καταλαβαίνει πως στον Παναθηναϊκό θα γέμιζε την τροπαιοθήκη του! Ο Καλάθης κατέκτησε με το «τριφύλλι» δυο πρωταθλήματα (2010, 2011), το Κύπελλο του 2012 και την Ευρωλίγκα του 2011 ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε στο All Star Game του 2011, αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος το 2011 ενώ ήταν πρώτος σε κλεψίματα το 2012.


Μετά την αποχώρησή του ο Καλάθης έπαιξε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και στη συνέχεια στο ΝΒΑ, ξεκαθαρίζοντας από το καλοκαίρι του 2014 πως αν επέστρεφε ποτέ στην Ευρώπη θα το έκανε μόνο για τον Παναθηναϊκό. Όπως κι έγινε!

ΠΗΓΗ ; newsbomb.gr