Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μετά το 12x12 που έκαναν κόντρα στον Πανθρακικό, οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν την Τετάρτη να πάρουν την πρόκριση στους 16 του Champions League, στη μεγάλη αναμέτρηση με την Άρσεναλ μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.



Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή προκειμένου να πάρουν… ανάσες, μια και ακολουθεί ο “τελικός” με την Άρσεναλ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται τουλάχιστον ένας βαθμό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα σχέδιά του για το βασικό σχήμα. Πάντως, υπάρχουν μερικά… ερωτηματικά. Μανουέλ Ντα Κόστα έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό που καθιστά τη συμμετοχή του στο ματς με την Άρσεναλ αμφίβολη. Την ίδια ώρα, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Αλμπέρτο Μποτία, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Σιόβα και Ντα Κόστα ή Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τον Πάρντο στα δεξιά, τον Σεμπά στα αριστερά και τον Φορτούνη στον άξονα, πίσω από τον Ιντέγιε. Πάντως, δεν αποκλείεται η… έκπληξη με την χρησιμοποίηση του Καμπιάσο, ως τριάδα μπροστά από την άμυνα. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Σεμπά αναμένεται να… θυσιαστεί, με τον Φορτούνη να καλύπτει το αριστερό άκρο.

ΠΗΓΗ ; newsit.gr