Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Εκτός Football League τίθεται ο Ολυμπιακός Βόλου, κάτι που σημαίνει αυτόματα την αποβολή της ομάδας της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα και την επιστροφή της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.


Το παιχνίδι κόντρα στην Ζάκυνθο το οποίο ματαιώθηκε ήταν το τρίτο για την ομάδα του Ολυμπιακου΄Βόλου, εξέλιξη που έχει σαν αποτέλεσμα την αποβολή της από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας οδήγησαν στη φετινή κατάσταση, όπου αδυνατούσε να κατέβει στους αγώνες και μοιραία ήρθε η αποβολή από το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλοί -μετά τον υποβιβασμό τους στη Δ’ Εθνική λόγω χρεών το 2003- συγχωνεύτηκε με την Κασσάνδρα, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, το 2010 ανέβηκε στη Superleague και το 2011 συμμετείχε στα προκριματικά του Europa League.

Στη συνέχεια όμως ακολούθησε η... πτώση, αφού είχαμε την αποβολή της ομάδας της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα λόγω εμπλοκής σε στημένους αγώνες και μετά από ένα χρόνο εκτός εθνικών πρωταθλημάτων, ο σύλλογος επανεμφανίστηκε στη Football League.

ΠΗΓΗ : newsit.gr