Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Χάρης Χαρής προσπαθεί να εξηγήσει που θα κριθεί απόψε το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Υποστηρίζει ότι όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ, αυτή θα πάρει τη νίκη.  


Παραδέχθηκε δε, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την πρώτη ευθύνη για τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Διαβάστε τι είπε στη Nova:

 
Για το κλίμα στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ίσως την δυσκολότερη που έχουμε βρεθεί. Το θέμα δεν είναι όμως να πούμε πως θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, όπως κάναμε τις προηγούμενες φορές. Το θέμα είναι να δουλέψουμε, να τα βρούμε με τον εαυτό μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».

Για την πηγή από την οποία αντλεί αισιοδοξία: «Υπάρχει πολύ ταλέντο και καλό υλικό στην ομάδα, πιστεύω πως μπορεί να αξιοποιηθεί σωστά. Αν πρώτοι εμείς οι ποδοσφαιριστές βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτά που θέλουμε τη φετινή χρονιά».

Για την αποχώρηση στελεχών της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα: «Για την εικόνα της ομάδας, η κύρια ευθύνη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Πρώτα εμείς φταίμε και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, το θέμα είναι να κοιτάξουμε τι κάνουμε εμείς».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ντέρμπι και να πάμε να διεκδικήσουμε αυτό μας αξίζει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, κυρίως στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι, με βάση και τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ, θα κερδίσει».

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...