Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.


Ο "δικέφαλος του Βορρά" κινδυνεύει με αφαίρεση τουλάχιστον τριών βαθμών, πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η αφαίρεση τριών βαθμών θεωρείται δεδομένη, μιας και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν το παιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αφαιρεθούν ακόμα περισσότεροι βαθμοί. Το χρηματικό πρόστιμο, δε, υπολογίζεται να είναι εξαψήφιο.

Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

ΠΗΓΗ ; newsit.gr

Περισσότερα...