Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πραγματοποιώντας διαστημική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανθρακικό με 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague.


 

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πανηγύρισε την 25η φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, φθάνοντας τους 76 βαθμούς. Από την πλευρά της, η ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε την 17η ήττα της, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν που θα τους βρει στη Football League.

Ο αγώνας:
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με στόχο να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη από νωρίς. Οι Πειραιώτες έκλεισαν στα καρέ του τον Πανθρακικό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26'. Ο Ερνάνι έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον Πουλίδο και ο Μεξικανός επιθετικός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 40' ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Πάρντο. Ο Τσιμίκας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε στον Πουλίδο, ο οποίος τροφοδότησε τον Πάρντο, με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 με κοντινή προβολή. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, Ερνάνι, έκανε με σουτ το 3-0, “κλειδώνοντας” τη νίκη για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “ερυθρόλευκοι” δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, απλά δεν κατάφεραν να πετύχουν όσα τέρματα πέτυχαν στο πρώτο. Ο Αθανασιάδης σταμάτησε ένα εντυπωσιακό σουτ του Ερνάνι στο 64', ενώ λίγο αργότερα ο Κασάμι σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα του Πανθρακικού.

Ο Αθανασιάδης κατέβασε... ρολά στο δεύτερο ημίχρονο, σταματώντας ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ο Ερνάνι φρόντισε να τον νικήσει για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι, βάζοντας το κερασάκι (4-0) στην τούρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο (82’ Χουτεσιώτης), Μποτία, Σιόβας, Τσόρι (68'Σεμπά), Ομάρ, Πουλίδο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ερνάνι, Πάρντο, Καμπιάσο (32’ Κασάμι)

Πανθρακικός (Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73’ Ζδράβος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70’ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαϊδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης)

ΠΗΓΗ  : newsit.gr

Περισσότερα...