Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος βρίσκεται πια ο ΠΑΟΚ που ζευγάρωσε τις νίκες του στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και χρειάζεται ακόμη μία για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, την οποία και θα επιδιώξει να πάρει τη Δευτέρα (20:30) στην Πυλαία.


 Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-3 της Τετάρτης, αλλά "χάρισαν»"το παιχνίδι, καθώς αν και προηγήθηκαν 2-0 στα σετ, 12-8 και 14-12 στο τάι μπρέικ, οι Τσουκ και Έγκλεσκαλνς στάθηκαν μοιραίοι στο τέλος.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του από το τρίτο σετ και μετά, έφερε το παιχνίδια στα ίσια (2-2), ενώ κατάφερε να ανατρέψει και το εις βάρος του 14-12 του τάι μπρέικ, πανηγυρίζοντας 4 σερί πόντους και φτάνοντας με εκπληκτικό τρόπο στη δεύτερη σερί νίκη του επί του Ολυμπαικού.

Τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σεπέδα, ο οποίος πήρε πάνω του όλες τις κρίσιμες επιθέσεις, εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς ήταν ο Χιμένεζ, ενώ ο Σμαραγδής ήταν ο παράγοντας "X" του ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος άσος αντικατέστησε στο κέντρο τον Τακουρίδη και έκανε τρομερή δουλειά.

Τα σετ (πρώτος ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός): 27-25, 25-21, 20-25, 20-25, 14-16.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...