Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (18:00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι "κιτρινόμαυροι" καλούνται να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.


Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό Κυπέλλου για 22η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2011. Ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό σημαίνει και επιστροφή στην Ευρώπη, μετά από μια πενταετία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μπαρόχα κάτω από τα δοκάρια, τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο και Ντίντακ στην άμυνα, ενώ η τριάδα στο κέντρο θα αποτελεί από τους Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλο. Ο Μπαρμπόσα και ο Αραβίδης θα είναι οι δύο από τους τρεις παίκτες της επίθεσης, με τους Βάργκας, Μπουονανότε και Τζεμπούρ να διεκδικούν μία θέση.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΠΗΓΗ  : newsit.gr

Περισσότερα...