Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής όταν μία μητέρα κατακρεούργησε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

 

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Τα παραπάνω λόγια είπε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούς στην κατάθεση που του πήραν μετά την τραγωδία…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή το τελευταίο διάστημα πως ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» ανέφερε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

 «Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Το όνειρο που δεν πρόλαβε να ζήσει

Η άτυχη 17χρονη είχε όνειρα για το μέλλον και δίψα για ζωή… Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρίνα είχε σκοπό να φύγει στο εξωτερικό μόλις τελείωνε το σχολείο για να συνεχίσει τις σπουδές της. Φίλοι και συμμαθητές της κάνουν λόγο για ένα παιδί αγαπητό από όλο τον κόσμο που δεν είχε δείξει το παραμικρό σχετικά με τα προβλήματα που είχε με η μητέρα της. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί το μοιραίο, πόσο μάλλον να βρει τραγικό θάνατο από το χέρι της μητέρας της.

aaa

Η κατάθεση του πατέρα και η μοιραία μαχαιριά

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, ο ίδιος κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές. Τότε η σύζυγός του έτρεξε και τον κλείδωσε.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

kori2

Η 17χρονη προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το σενάριο η 17χρονη να δολοφονήθηκε στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. Κι αυτό γιατί στο άψυχο κορμί της 17χρονης βρέθηκαν αμυντικά τραύματα. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 17χρονη να είδε τη μητέρα της να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και εκείνη τη στιγμή να επιχείρησε να την αποτρέψει. Ωστόσο, η μητέρα σε κατάσταση σοκ μαχαίρωσε θανάσιμα την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο με το τι ακριβώς συνέβη τα μοιραία λεπτά.

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr