Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Χαμόγελα από τη μία... κατήφεια απ' την άλλη. Η επόμενη ημέρα του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που βρήκε τους πρώτους -για δεύτερη συνεχόμενη φορά εφέτος- νικητές.



Ο Παναθηναϊκός γύρισε... σελίδα και μετά τις 5 διαδοχικές αποτυχίες κόντρα στον Ολυμπιακό πανηγύρισε τη δεύτερη εφετινή του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Άπαντες στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι, αφού οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κρατάει την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και στην αντίδραση των παικτών του μετά από ένα καταστρεπτικό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο το “τριφύλλι” βρέθηκε ακόμα και με 15 πόντους πίσω στο σκορ. Ο Σέρβος τεχνικός περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα από την ομάδα του, τονίζοντας μετά τον χθεσινό χαρακτηριστικά μετά τον χθεσινό αγώνα πως “... έχουμε κάνει μόλις έξι προπονήσεις σε πλήρη σύνθεση”.

Εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού, όπου επικρατεί έντονος προβληματισμός. Παρά την φανταστική τους εκκίνηση, οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να πάρουν μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο.

Από εκεί που στο πρώτο δεκάλεπτο το καλάθι από τα 6,75 έδειχνε σαν.. βαρέλι, τα πράγματα άλλαξαν, ενώ δεν βρέθηκαν λύσεις στην κόντρα στην παθιασμένη άμυνα του Παναθηναϊκού. Στην “καθίζηση” των Πειραιωτών συνέβαλε και η “απουσία” του Σπανούλη (βοήθησε μόνο δημιουργικά με 10 ασίστ). Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κληθεί τις προσεχείς ημέρες να διορθώσει τα κακώς κείμενα, προκειμένου να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και με αλλαγμένη ψυχολογία στη συνέχεια των εφετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΠΗΓΗ : newsit.gr